Guanyen defensant

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 63 – CESET 60

SOL GIRONÈS: Xató (12), Bassa (5), Mitjà (9), Vives (0), i Eudald (8) – Cinc inicial – Farreras (2), Soler (1), Castelló, (8), Quim (2), Xifre (0) i Sabater (16).

Triples: 4. 2 de Castelló, 1 de Mitjà i 1 de Bassa.
Tirs lliures: 7/12
Faltes: 26. Cap eliminat

CESET: LLaona (2), Godoy (16), Raves (8), Masallé (6) i Quintana (7) – cinc inicial – Blanch (9), Heras (4) Bounafarhi (2) i Dubé (4)

Triples: 4 triples. 3 de Godoy i 1 de Dubé.
Tirs lliures: 18/33
Faltes: 19 faltes. cap eliminat.

Parcials: 19-16 // 36-36 // 50-47 // 63-60

 

Àrbitres: Mas de Xaxars i Riera

El Sol Gironès aconseguia, dissabte, imposar-se en un emococionant derbi contra el Ceset en un partit molt físic i dominant per les defenses.
Els bisbalencs farien una bona arrencada,en un  Mitjà brillant, anotant i rebotejant, agafant el tempo del partit i avantatges curts de 5 punts, però els gironins les assequerien a còpia de penetracions i forçant llançaments de tir lliure. Al descans l’empat al marcador era de 36 a 36.

La clau del partit seria quin equip portaria el rival al seu terreny, si el CESET a un partit a 80 punts o els bisbalencs a un partit a 60 punts on tindrien moltes més opcions de victòria.
La tònica d’igualtat seguiria al llarg del tecer quart, on les defenses d’ambdós equips, molt intenses, provocaven les errades en els llançaments, el control del rebot seria la clau. en l’últim quart els de Girona tornaven a empatar el matx, Xató es posava l’equip a l’esquena i tornava a donar avantatge als locals, però dues bones accions del Ceset, amb un triple de Godoy els posaven un punt amunt.

En aquells instants apareixia un altre cop un gran Ignasi Sabater per asserenar els locals i un triple clau d’un Àlex Castelló, letal des dels 6,25m, tornava a donar l’avantatge als bisbalencs que es prolongaria al final; un final molt tàctic que els bisbalencs resoldrien amb una maduresa impròpia de la joventut de la seva plantilla.

Xató, molt fred i cerebral, convertia dos tirs lliures vitals i posava els bisbalencs 3 punts amunt a falta de 8 segons. El Ceset buscava una acció ràpida, però Pau Soler, molt intel·ligent, deixava córrer el cronòmetre i després feia falta sobre Raves a 2 segons per acabar el matx. Raves, fallava el primer, i llançava el segon a fallar. Els pívots locals agafaven el rebot i el nombrós públic del Pavelló Vell celebrava una treballadíssima victòria.

Leave a Reply

%d bloggers like this: