CANVIEN EL XIP A SANT JOAN LES FONTS

CB SANTJOANENC “B” 26 – SOL-GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 61

PARCIALS (4-7) (7-17) – (8-21) (7-16)

C.Ferrer (6), A.Punset (8), M.Sanjuan (15), A.Aramburu (2), M.Adarnius (2) – cinc inicial – A.Sierra (14), N.Lafont (1), A.Gasull, L.Torroella (7), Marina (2), M.Farrarons (3), C.Bustamante.

Tirs lliures visitants: 9/25 (36%)

Triples: 4 A.Sierra (1), M.Sanjuan 1) i L.Torroella (2).

15 faltes cap eliminada.

Tirs lliures locals: 7/18 (38,8%)

Triples locals: 1 Sala

22 faltes eliminada Sala.

Les noies del sènior femení ahir van poder fer un rentat d’imatge de dalt a baix a la pista del CB Garrotxa-Santjoanenc. D’aquesta manera recondueixen la dinàmica apàtica dels darrers dos partits i entrenaments cap a una molt més positiva.

A priori semblava un handicap el fet d’haver de jugar en una pista amb dimensions força reduïdes i més quan les locals van practicar durant els 40 minuts una defensa zonal 3-2.

Com a lectura general, en quant a aspectes defensius, cal dir que l’equip ho està fent prou bé. Ahir es va poder veure una altra vegada intensitat i actitud, que de fet és l’essència d’aquest equip.

A nivell ofensiu el primer quart no va ser encertat. S’estava treballant bé, però faltava el xic d’atenció necessària (sobretot quan es doblaven pilotes sota el cèrcol).  A partir de llavors  van arribar 25 minuts més que acceptables i es van treballar diferents situacions i recursos ofensius per poder trencar la defensa zonal local. Tot i que en cap moment la pilota va arribar a circular com s’havia vist en altres ocasions la darrera temporada. En aquest sentit, l’equip està lluny de les seves capacitats reals a nivell ofensiu.

Cal destacar les diverses recuperacions defensives, algunes sortides de contraatac i sobretot la recuperació dels percentatges en el tir exterior d’algunes jugadores que fins ara el tenien sota mínims. Tot i que per altra banda ha baixat el percentatge en tirs lliures i caldrà millorar en aquest aspecte.

Es podia haver corregut molt més si s’hagués dominat millor el rebot defensiu i trobat sortides ràpides de pilota.

La propera setmana jornada de descans i a partir de llavors tres partits claus davant de rivals directes per tancar la primera volta de la fase regular.

 Sensacions positives però, s’ha de seguir treballant a cada entrenament i demostrar-ho partit a partit.

Leave a Reply

%d bloggers like this: