SUPEREN EL PRIMER TEST

SOL-GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 44 – UNIÓ UNI 38

PARCIALS: (4-12) (13-5) – (13-11) (14-10)

TIRS LLIURES: 2/2 (100%)

TRIPLES: 4 A.Sierra.

15 faltes.

TIRS LLIURES VISITANTS: 8/13 (61,54%)

TRIPLES: 4 Lambertc (2), Cuyas (1) i Castro (1).

12 faltes.

Anna S. (15), M.Sanjuan (10), M.Adarnius (2), M.Pigem (2) i C.Bustamante – cinc inicial – A.Aramburu (2), C.Ferrer (10),Lídia T.(2),N.Lafont,M.Farrarons i A.Gasull.

Primer test de la temporada superat per l’actitud de la segona part. L’Unió Uni va treure al descobert les vergonyes del sènior femení. Les bisbalenques van oferir la pitjor primera part que es recorda en molt de temps. Sense direcció d’equip, amb poques idees en atac i no sabent adaptar-se al rival que tenien davant, van estar contra les cordes gairebé 35 minuts.

En general les defenses dels dos equips van ser serioses i intenses, fet que ho demostren els diferents parcials i resultat global.

Les gironines practicaven una defensa individual pressionant a tota la pista, que alternaven amb una zonal pressionant. Les bisbalenques tenien molts problemes per superar-les. No es seguien les consignes preestablertes per sortir d’aquestes defenses. Es notava que fins ara cap equip les havia defensat amb tanta intensitat i les locals van patir-ho de valent.

A la segona part les bisbalenques van canviar el xip i van augmentar encara més la intensitat defensiva que, juntament amb el domini del rebot oferia la possibilitat de sortida al contraatac. Es podria haver aprofitat molt més, ja que es van cometre errors en situacions molt favorables. L’atac en general era molt més fluid, amb sentit i criteri. A falta de 4 minuts, les locals perdien de 3 punts, però un parcial 12-0 les faria marxar de 9 punts i declinar la balança a favor de les bisbalenques.

En general l’equip va saber reconduir el rumb cap a un joc més dinàmic. Cal destacar a  Clara Ferrer per tot el que va aportar a l’equip en defensa i en bona part va contagiar-ho a la resta.

Passar pàgina i quedar-se amb el més positiu, que van ser els minuts de bona defensa, joc alegre i de qualitat de l’últim quart. En aquests minuts es veia guadir a la pista a les jugadores i d’això es tracta. La reflexió conjunta caldrà fer-la per seguir creixent com a conjunt. El proper dissabte visita a la pista del Santjoanenc.

Leave a Reply

%d bloggers like this: