Presentació d’equips temporada 2011-12

Dissabte 19 de Novembre a les 16:00h el Bisbal Bàsquet presentarà els seus 14 equips davant la seva afició

Els 14 equips del CE Bisbal Bàsquet faran la presentació i les fotografies oficials de la temporada 2011-12, el proper dissabte 19 de novembre. L’acte es portarà a terme al Pavelló Vell de la capital baixempordanesa.

Prèviament a l’acte el club pretén organitzar partits per als més menuts del club, perquè aquests visquin d’una manera més activa l’acte de presentació.  Després hi ha prevista la presentació de la catorzena d’equips que enguany té el club, juntament amb fer les fotos oficials de la temporada.

Per acabar l’acte el club convidarà a xocolata desfeta a tots els assistents que podran presenciar el partit de 2a Catalana , que enfrontarà el Sénior Masculí davant el CB Lloret.

Leave a Reply

%d bloggers like this: