Les pluges tornen a evidenciar l’estat de les instal·lacions

This slideshow requires JavaScript.

Arriba la tardor, arriben les pluges i conseqüentment, una vegada més queden negats els pavellons de la Bisbal.

Tant el Pavelló Firal com el Pavelló Vell han quedat afectats pel ruixat d’aquesta tarda. Espectacular el bassal del Pavelló Firal que posa en risc l’activitat esportiva.

El pavelló vell d’esports ha quedat negat completament el magatzem núm 3, i la part de la pista de davant d’aquest magatzem. Aquesta és la mateixa zona on ara fa un any van sortir els famosos bolets del pavelló i on el paviment comença a estar podrit.

També s’han vist afectats altres magatzems, com el núm 4, on el club desa el seu material esportiu, els lavabos i la caseta de consergeria.

Les reivindicacions del pèssim estat de les instal·lacions per part del CE Bisbal Bàsquet, que tenen més d’una dècada d’història, continuen sense ser escoltades ni ateses, ni per l’actual Ajuntament del sr Sais tal com tampoc van ser-ho per l’anterior govern del Sr Romaguera.

 

Una resposta a «Les pluges tornen a evidenciar l’estat de les instal·lacions»

  1. No està malament podrien treure el pont nou de la riera i col · locar a l’interior del pavelló per creuar la pista …….. i donar gràcies a l’ajuntament per tenir les instal · lacions com les tenen

Leave a Reply

%d bloggers like this: