Un espectacular últim quart porta l’alegria al Pavelló Vell

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 83 – AECAM MALGRAT 63

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Xató(25), Bassa (0), Mitjà (16), Eudald (14) i Natxo (9) – cinc inicial – Yepes (0), Soler (9), Oliva (2), Vives (0), Castelló (8) i Salvà (0).
Tirs lliures: 4/11
Triples: 10. 3 de Mitjà, 2 de Xató, 2 de Castelló, 1 d’Eudald, 1 de Soler i 1 de Natxo
Faltes: 16. Cap eliminat.
AECAM MALGRAT: Hernández (20), Albó (5), Lloveras, (11), Gómez (11) i Fornaguera (5) – cinc inicial – Ferrari (4), Pombo (2), Oliver (4), Elaseidi (0), García (3) i Martorell (0).
Tirs lliures: 4/4
Triples: 7. 3 d’Hernández, de Gómez i 1 de Fornaguera.
Faltes: 16, cap eliminat i 2 tècniques a Fornaguera i Gómez.
Parcials: 19-25 // 40-40 // 57-59 // 83-63
El Sol Gironès Bisbal Bàsquet aconseguia la seva primera victòria com a local a la nova categoria, davant un Malgrat que
Escut de l'AECAM Malgrat

va començar molt fort anotant tant des de 6,25 i com des de la pintura. Els bisbalencs anirien entrant dins el partit mica en mica, i a còpia de treure profit de la bona selecció de tir aconseguiria equilibrar el partit al descans, 40 a 40. Al tercerquart, els triples visitants tornaven a causar sensacions de patiment a la defensa bisbalenca, que no es rendirien i seguirien l’estela dels del Maresme.

UN ESPECTACULAR ÚLTIM QUART (26 a 4) CERTIFICA LA TREBALLADA VICTÒRIA

L’espectacular últim quart, on Xató es posaria l’equip a l’esquena, començaca amb un parcial de 9 a 0 pels locals. Un temps mort visitant intentava aturar l’allau de joc bisbalenc, però dues accions d’1×1 de Soler i un triple del propi base bisbalenc, trencaven el matx. Als últims minuts els locals ampliaven el seu avantatge amb contraatacs i triples que feien xalar els afeccionats locals.
DISSABTE VISITEN LA COMPLICADÍSSIMA PISTA DEL CB GARROTXA-SANTJOANENC

Dissabt,a les 17:30, el Sol Gironès Bisbal Bàsquet, visitarà la complicadíssima pista del CB Garrotxa que està fent un espectacular inici de temporada (4-2), en elseu retorn a 2a Catalana. La temporada passada, a 3a catalana, els de la Garrotxa es van imposar per 14 punts de diferència, imposant la seva superioritat física.

Leave a Reply

%d bloggers like this: