GUANYEN TOT I LES DIFICULTATS

FD CASSANEC 36 – SOL-GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 49

PARCIALS (15-10) (2-16) – (3-11) (16-12)

A. Sierra (11), M. Sanjuan (7), M. Adarnius (11), A.Punset (8), M. Pigem (2)– cinc inicial, N. Lafont (2), C. Ferrer (1), L.Torroella ,A.Gasull, C. Bustamante (6), M. Farrarons (2) i L. Castelló.

Tirs lliures visitants: 10/22 (45,45%)

Triples: 1 M. Sanjuan.

Tirs lliures locals: 5/16 (31,25%)

Triples locals: 5.

Ahir les noies del sènior femení veien per primer cop, en el que portem de temporada, les orelles al llop. El primer quart va ser d’un descontrol total en el joc bisbalenc. Costava molt entrar dins el partit, que va agafar una dinàmica molt espessa en quant a joc ofensiu i sobretot en intensitat i concentració. Es van perdre moltes possessions per errors infantils en les passades i les locals anotaven tres triples amb una passivitat defensiva poc habitual en les bisbalenques.

Al segon quart canviaria aquesta dinàmica i per fi es podia veure l’equip concentrat i amb un plus d’intensitat defensiva que provocaria que les locals tan sols anotessin 2 punts. També es van millorar notablement les idees ofensives. A la represa les noies entenien que calia seguir amb aquesta intensitat per poder aconseguir la victòria. Així va ser, però paradoxalment tot i jugar molt millor en atac que durant el segon quart, només s’aconseguiria anotar 11 punts. Es va fallar moltíssim sota el cèrcol local. Es van poder veure molts recursos ofensius i molt bones idees, però sense el premi final i això desmoralitzava al tècnic bisbalenc i al conjunt en general.

Els 17 punts d’avantatge no van ser suficients i a l’últim quart es va patir més del compte. Les locals s’aproparien fins els 8 punts i els últims 5 minuts es va patir un excés de nerviosisme. Aquí el tècnic bisbalenc va apostar per jugadores que els hi costa jugar aquest tipus de final de partit i se’n va ensortir. Anna Sierra, demostrava en alguna de les seves accions que, si hi creu, pot liderar aquest equip.

Plantilla al complert del sènior femení 2011-12
DEBUT DE LAIA CASTELLÓ

La nova incorporació del sènior femení va poder disputar els primers minuts amb el seu nou equip. Castelló, tot i arrossegar problemes físics i no tenir el to físic adient, va demostrar la seva qualitat i el que pot aportar a l’equip. Felicitar també a les tres júniors que són sense cap mena de dubte una gran aposta per aquesta temporada.

Leave a Reply

%d bloggers like this: