POC A POC I BONA LLETRA

SOL-GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 60 – BC TORROELLA 25

PARCIALS: (19-6) (10-2) – (17-4) (14-13)

Tirs lliures:3/9 (33,33 %)

Triples local:1 L.Torroella

Faltes equip:14

Tirs lliures visitant:7/16 (43,75%)

Faltes equip:10

N. Lafont, A.Sierra (2), M.Adarnius (6), M.Sanjuan (12), A.Aramburu (10) – cinc inicial – A.Punset (13), C.Ferrer( 2), C.Bustamante (2), M.Pigem (7), L.Torroella (5), A.Gasull (2) i M.Farrarons.

Les noies del sènior femení sumaven una nova victòria, aquest cop davant del BC Torroella. De moment, en aquest inici de temporada no estant trobant cap equip que els hi compliqui les coses. Guanyar tres partits per tanta diferència fa que el grau de competitivitat baixi i que hi hagi un excés de relaxació.

L’equip és conscient que s’ha de millorar en molts aspectes. Que  les mateixes jugadores assumeixin que queda molt camí per recórrer i que hi hauran partits més complicats, fa que tothom toqui de peus a terra i això és bo.

Els primers minuts va costar bastant entrar dins del partit,  llavors a partir del minut 3 començarien a elaborar millor el joc. Es van finalitzar bé algunes transicions, van sortir algunes jugades d’estratègia i havia un domini en general del partit.

Amb un 46-12 s’iniciava l’últim quart. A partir d’aquí l’equip es va relaxar excessivament i van ser minuts de desgavell generalitzat i de poc bàsquet.

Una de les preocupacions del tècnic local és la manca d’encert de cares a cistella. Les bisbalenques van fallar més d’una quinzena d’accions sense oposició, i si és vol ser un equip competitiu i amb garanties, aquest dèficit s’ha d’arreglar urgentment. També caldrà millorar el percentatge de tir exterior i el de tirs lliures. I corregir alguns aspectes defensius. Poc a poc i bona lletra, però s’han d’aprofitar aquests tipus de partits per seguir creixent.

A seguir treballant i anar partit a partit. El proper dissabte a les 16:30 h. visita a la pista del FD Cassanenc.

Leave a Reply

%d bloggers like this: