Els entrenaments del Pavelló Firal del 13 al 18 d’octubre es realitzaran a les pistes de l’Institut

Les pistes de l’Institut de la Bisbal seran l’opció alternativa dels equips d’Infantil fins a Sénior al llarg dels propers dies.

El dia 16 d’octubre, se celebra a la nostra ciutat, “El Tastaoelletes”, mostra gastronòmica que es realitzarà al Pavelló Firal. La preparació i recollida del Tastaolletes, del 13 al 18 d’octubre, inhabilita el Pavelló Firal per a la pràctica esportiva. Aquesta vegada, però, s’ha pogut trobar una alternativa per poder dur a terme, amb normalitat, els entrenaments. Les sessions preparatòries es duran a terme a les pistes poliesportives de l’Institut. La bona predisposició de l’equip directius, i la mediació del Regidor d’Esports, Víctor Muriana, possibilitaran als equips d’Infantil fins a Sénior, entrenar amb relativa normalitat, sempre i quan, la climatologia ens ho permeti.

Una desena d’entrenaments, dels equips del club es veuran afectats per el canvi d’ubicació. Una clara mostra de la saturació que pateixen les instal·lacions esportives bisbalenques, entenent que el Pavelló Firal, és ja per sí, un espai que es va presentar com a alternativa temporal i ja fa gairebé una dècada que és “alternativa temporal”.

Arriba per fi a ser atesa una reiterada petició del club, de mínims, oferir un espai alternatiu a l’activitat esportiva quan el Firal està ocupat per un dels molts actes que s’hi celebren. En les darreres quatre temporades el Patronat d’Esports s’havia limitat a fer arribar, la gran majoria de vegades, amb molt poca antelació una nota on simplement s’informava de la no utilització del Firal, haguent de ser entrenadors i gent del club qui havien de respondre i actuar amb jugadors i pares davant d’aquesta flagrant poca professionalitat, preparació i mal servei. En altres ocasions els jugadors s’havien arribat a exercitar al porxo del pavelló o ser més de 35 jugadors en una sola pista.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: