ESTRENEM LA SECCIÓ D’ENTREVISTES AMB LLUÍS FELIU DIRECTOR TÈCNIC

S’estrena la nova secció d’entrevistes al lloc web del club. En principi, intentarem publicar una entrevista cada setmana, si és possible. La idea és anar entrevistant a diferents membres del club com poden ser: entrenadors, membres junta, jugador/es, pares, afeccionats, etc… Però també a persones vinculades amb el món del bàsquet o l’esport o que tinguin quelcom que els relacioni amb el Bisbal Bàsquet.

Aquesta primera entrevista l’hem fet a Lluís Feliu, que actualment s’ha incorporat a l’organigrama del club com a Director Tècnic Esportiu.

Les entrevistes les podreu trobar a l’encapçalament superior: l’entrevista, on quedaran emmagatzemades totes les entrevistes publicades o fent un clik a l’icona  situada a la barra lateral esquerra. Tot i que només us durà a la

última  publicació.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: