DEBUT EXCESSIVAMENT PLÀCID DEL SÈNIOR FEMENÍ

CB SARRIÀ TER “B” 22 – SOL-GIRONÈS  75

PARCIALS (8-20) (8-18) – (0-25) (6-12)

A. Sierra (12), M. Sanjuan (15), A. Aramburu (4), A.Punset (4), M. Adarnius (15) – cinc inicial, N. Lafont (5), C.Ferrer (2), L.Torroella (6),A.Gasull (4) i M.Pigem (6).

Tirs lliures visitants: 7/9 (77,8%)

Triples: 4 A.Sierra (3) i N.Lafont (1).

Tirs lliures locals: 1/6 (16,6%)

Triples locals: 1 Figueras.

Dissabte debutaven en primer partit de lliga les noies del Sènior femení. Les locals només van poder comptar amb cinc jugadores per baixa a última hora de tres efectius més alguna lesionada.

El fet de tenir un altre equip sènior a l’altre grup de la mateixa lliga, feia que no poguessin comptar amb cap més reforç.

En qualsevol cas, cal destacar que les locals van disputar els 40 minuts donant una bona imatge, tot i les circumstàncies adverses. Pel que fa a les bisbalenques, van sortir molt relaxades sabent que el partit estava pràcticament guanyat abans de disputar-se. En general va ser un partit bastant gris, tot i que en alguns moments es va veure bon bàsquet pel que respecta a les bisbalenques. Es van poder veure algunes sortides al contraatac, bona selecció de tir i paciència per atacar la defensa zonal rival.

La sensació que queda després de la partit, és que no es va saber aprofitar l’oportunitat de poder provar diferents situacions en atac estàtic i treballar sistemes ofensius. En molts moments l’equip anava passat de voltes.

A destacar l’actuació de Magalí Adarnius. La jove jugadora de tan sols 16 anys ha fet un creixement important el darrer any i és, se’ns dubte, una peça clau dins d’aquest equip.

Caldrà un treball extra per no relaxar-se i pecar com l’anterior temporada. L’equip té arguments suficients per estar a d’alt de la classificació. Però, hi ha rivals forts dins el grup que ens posaran en situacions molt complicades.

Diumenge vinent debut com a locals a les 12:30 h. davant del CB Bescanó.

Leave a Reply

%d bloggers like this: