“Segundas partes… nunca fueron buenas!!”

  SOL GIRONÈS 50 – VALLDEMIA MATARÓ 70

SOL GIRONÈS: Xató (8), Bassa (4), Castelló (11), Xifre (2) i Eudald (6) -Cinc inicial – Soler (0), Yepes (3), Mitjà (6), Adrià Vives (0), Oliva (10) i Sala (0).

 Tirs lliure: 7/13

Triples: 4. 2 de Mitjà, 1 de Yepes i 1 de Castelló.

VALLDEMIA “A”: Ros (3), Estruch (8), Luceno (10), Vázquez (5) i Homs (8) – cinc inicial – Iribar (0), Gómez (0), Puerto (3), Mata (3), Tarré (21) i Mach (7).

 Tirs lliure: 7/12

Triples: 9 triples. 2 de Tarré, 2 de Mach, 2 de Luceno, 1 de Mata, 1 de Ros i 1 de Iribar.

16 faltes, cap eliminat.

Parcials: 12-12 // 30-30 // 36-50 // 50-70

 AGUANTEN MOLT BÉ LA 1a MEITAT

 

Sol Gironès i Valldemia oferien una primera meitat, molt equilibrada, amb molta intensitat. Els de Mataró, molt superiors físicament, es veien neutralitzats per uns locals que amb un gran joc de conjunt aconseguien marxar als vestidors amb un empat al marcador.

A la represa, un parcial de 0-9 dels visitants deixava groguis els bisbalencs, que veien amb certa imptència com els del Maresme s’imposaven una vegada rera l’altra a la pintura. El parcial de 6-20 al tercer quart, era demolidor.

A més a més, els bisbalencs veien com el seu motor de joc, Xató, havia d’abandonar el terreny de joc per problemes físics.

Els locals van intentar la remuntada amb alternatives defensives, però uns experimentats jugadors del Valldemia no es deixarien sorprendre i acabrien imposant-se de 20 punts.

Derbi empordanès el proper dissabte a les 18:00h a la pista del CB L’Escala

El primer equip del Bisbal Bàsquet viurà el proper dissabte el primer derbi empordanès, a la pista del CB L’Escala. Els dos conjunts es tornaran a trobar després de moltes temporades sense fer-ho. Un dels clàssics del bàsquet gironí es tornarà a disputar, en un partit on els bisbalencs hauran de trobar les solucions per competir més enllà dels primers 20 minuts de partit.

Leave a Reply

%d bloggers like this: