ELs filials segueixen en dinàmica positiva

Els equips Sots-21 i Sots 25 del CE Bisbal Bàsquet segueixen en bona dinàmica després d’imposar-se, ambdós, en la seva estrena com a locals.

L’equip Sots-21 que obria la jornada de dissabte tarda, s’imposava de només 2 punts, a un CE Caldes, molt combatiu i equilibrat. Els bisbalencs que van desaprofitar un avantatge de 14 punts quan quedaven 5 minuts, van veure com els de Caldes els empataven el partit a falta d’1:30. Els bisbalencs, amb molta sang freda, resolien i s’acabaven imposant.

El Sots-25, per la seva banda, s’imposava de 21 punts, davant del Farners. Amb una gran rotació, els nois de Paco López, imposaven un ritme de joc alt, que els permetia obrir forat en el marcador. Un inspirat Quim Salvà, que reapareixia, després d’una lesió, ampliava l’avantatge. També destacaven les actuacions de david Encinas, lluitador com sempre i efectiu de cara a cistella i l’espectacular posada en escena del júnior, Jordi Hidalgo, anotant, robant pilotes, fent portes enrera…

La propera setmana el Sots-21 visitarà la pista de l’Institut Vicenç Vives i el Sots-25 es desplaçarà fins a Calella.

Leave a Reply

%d bloggers like this: