CIRCULAR INFORMATIVA Nº2 REUNIÓ D’EQUIPS AMB EL DIRECTOR TÈCNIC i ENTRENADOR CORRESPONENT

La setmana vinent hi haurà les reunions d’equip que es fan cada any. Enguany es faran amb en Lluís Feliu (director tècnic) i amb l’entrenador/a corresponent a cada equip.

Aquestes reunions informatives són molt importants i es demana l’assistència d’un representat o tutor legal per a cada jugador/a.

Feliu explicarà a les famílies el funcionament del club en general i els hi exposarà quina  és la filosofia del club, com es vol treballar, objectius, dinàmiques de grup, hàbits, etc… Alhora les famílies podran conèixer al que serà l’entrenador/a dels seus fills/es i informar-se millor referent a horaris, desplaçaments de partits, delegats d’equip, etc…

Les reunions informatives es faran al Local Social del Club, situat al carrer 6 d’octubre, nº6. 

Els horaris de les reunions els podreu trobar clickant sobre la icona d’informació situada a la barra lateral esquerra o seguint aquest enllaç: CIRCULAR INFORMATIVA Nº2 22 de setembre 2011

RECORDATORI COM S’HAN  D’INFORMAR LES FAMÍLIES 

A la darrera reunió informativa de club celebrada a l’edifici del mundial, es va informar a les famílies que mica en mica aniria desapareixent el format paper en les circulars informatives i que s’haurien de familiaritzar amb el nou format digital. A la barra lateral esquerra trobareu una icona informativa de color verd  que us durà directament a la darrera circular. A més totes les circulars que es publiquin al llarg de la temporada quedaran emmagatzemades  a la capçalera del lloc web a l’apartat CLUB – DOCUMENTS – CIRCULARS. I d’aquesta qui vulgui les podrà consultar.

 També seguirem utilitzant els taulells informatius del club i penjarem la darrera circular.

 Us recordem l’horari d’atenció al públic.

 Dimecres i dijous de 16:30 h. a les 19:30 h.  Mail: bisbal_basquet@hotmail.com

Leave a Reply

%d bloggers like this: