“VINT-VINGUTS” a 2a Catalana

BÀSQUET ALELLA 73 – SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 53
BÀSQUET ALELLA: Gimferrer (4), Gascón (11), Ros (16), Moreno (6), Pons (8) –cinc inicial–; Ferrando (3), Pujol (9), Ferrer (2), Torres (2), i Saguer (2). 12/15 en tirs lliures. 3 triples: 2 Pons i Pujol. 22 faltes.
SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Xató (16), Mitjà (15), Bassa (4), Font (2), Oliva (2) –cinc inicial–; Soler, Castelló (8), Xifre (1), Isaac, Yepes (1) i Adrià Vives (4). 9/17 tirs lliures. 8 triples: 3 Mitjà, 3 Castillo i 2 Castelló. 16 faltes.
PARCIALS: 10-11, 24-16, 21-14 i 18-12.
INICI EQUILIBRAT EN EL RETORN A SEGONA

El Bàsquet Alella i el Sol Gironès van oferir un inici de partit equilibrat, amb més intensitat que encert; un inici marcat per les bones accions defensives dels dos conjunts, que van permetre als bisbalencs acabar el primer quart amb un lleuger avantatge en el marcador, 10-11.

ELS PRIMERS ERRORS CASTIGUEN ALS BISBALENCS

Al llarg del segon període, els joves bisbalencs es van mostrar més erràtics i els del Maresme van aprofitar les erra des dels bisbalencs castigant en cistelles i obrint la primera escletxa al marcador. Una cistella de tres punts sobre la botzina dels d’Alella, ampliava l’avantatge dels locals fins als 7 punts., 34-27.

NOMÉS HO PROVEN DE TRIPLE

A la represa, ambdós conjunts van canviar les seves propostes defensives. Els locals plantejaven una defensa zona press que neguitejava als bisbalencs i els provocava mpltes pèrdues de pilotea, en errades infantils. Per contra els baixempordanesos es col·locaven en una defensa zonal que la veterania dels locals, conduïts per un base de nivell, i castigant el rebot ofensiu els servia per ampliar l’avantatge.

REACCIÓ I DESFETA EN L’ÚLTIM QUART

En el darrer i últim quart, els debutants, ja més asserenats i treballant, per fi, en bloc, retallaven les diferències dels 22 als 10 punts, a còpia de tossuderia i ajudes defensives, però aquest treball se n’anava en orris en els últims 2 minuts quan els locals aprofitaven la desconcentració bisbalenca per endosar-los un 10-0 de parcial, jugar amb ells com una joguina i donar-los la benvinguda a la categoria.

Els bisbalencs es conjuren al final de la derrota
EL PRIMER PARTIT A LA BISBAL DISSABTE VS VALLDEMIA DE MATARÓ

Els bisbalencs tindran la segona oportunitat, la 1a al Pavelló Vell de la Bisbal, dissabte que ve, a les 17:30h, en el seu primer partit com a locals de la temporada.

Leave a Reply

%d bloggers like this: