El Sots-21 i el Sots-25 comencen la temporada amb bon peu

Els equips Sots-21 i Sots-25 van debutar amb dos bon partits, jugats dissabte.

L’equip Sots-21 es va imposar a domicili, a Lloret, per 65-75, en un partit amb molt de ritme i intensitat. Els bisbalencs amb constant rotacions van imposar un joc trepidant de contraatac i transició que els de lloret van poder aguantar en els primers minuts, però no pas al tram final.

Mitjà, en primer terme, en el transcurs d'un entrenament.

El Sots-25, per la seva banda, s’imposava, també a domicili, en aquest cas a la pista del Bescanó, per 14 punts de diferència, 58 a 72. Els blanc-roigs negres, no es van poder desempallegar d’un combatiu Bescanó, fins ben entrada la segona part, on un Mitjà estel·lar amb 7 triples i un efectiu Adrià Vives, marcant la pauta sota als taulells encarrilaven la victòria dels visitants. Al transcurs de la primera meitat es produïa la desafortunada lesió del nou fitxatge, Guillem Burguet, que havia estat convocat per jugar amb el Sénior l’endemà a 2a catalana.

Dissabte que ve ambdós equips jugaran a casa. El Sots-21 a les 16:00h rebran el CE Caldes. El Sots-25, a les 19:00h, rebrà el Farners.

Leave a Reply

%d bloggers like this: