REUNIÓ DIRECTOR TÈCNIC i ENTRENADORS

El passat dilluns va tenir lloc al Local Social del Club, la primera reunió d’entrenadors amb el nou Director Tècnic Lluís Feliu. La reunió estava programada pels entrenadors dels equips cadet, júnior, sots-21, sots-25 i sèniors. Feliu va exposar les directrius tècniques, objectius particulars i objectius comuns d’aquests equips. Enguany el club s’ha reestructurat a nivell intern, diferenciant cadascuna de les àrees i dotant d’autonomia a les persones que les encapçalaran.

Lluís Feliu en la reunió amb els entrenadors més joves

Dins de qualsevol club, perquè hi hagi un bon funcionament, totes les àrees són importants. Tot i que, la part esportiva se’ns dubte  és la que més atenció requereix.

En aquest sentit Feliu tindrà segurament la tasca més important del club, la direcció de l’àrea esportiva.

El club celebra la incorporació de la figura de Feliu, que té la confiança total per dur a terme aquesta tasca. Els seus coneixements i bagatge dins del món basquetbolístic l’avalen i els entrenadors/es hauran de treure-li el màxim profit.

This slideshow requires JavaScript.


Aquesta tarda a les 18:30 h. hi haurà una segona reunió amb el Director Tècnic, en aquest cas amb els entrenadors dels equips base: escoleta, pre-minis, minis i infantil.

Per altra banda d’aquí unes setmanes, al Local Social del Club, hi hauran reunions informatives per equips. Es convocaran als pares i mares dels equips per reunir-se amb el Director Tècnic i l’entrenador/a particular de cada equip que els explicaran com s’enfocarà la temporada i resoldre possibles dubtes a les famílies.

 REUNIÓ AMB EL REGIDOR I L’INSTITUT

 Aquesta setmana hi haurà una reunió a tres bandes amb el Regidor d’Esports Víctor Muriana, Directiu responsable de l’Institut Josep Mejias i el President del Club Joan Ferrer.

En aquesta reunió s’intentarà desencallar la problemàtica amb els horaris lectius escolars que afecten a tots aquells nens i nenes esportistes que estudien al Cor de Maria i que surten mitja hora més tard que les altres dues escoles.

La reflexió interna que es fa, és que segurament la millor opció hagués sigut no tocar horaris i poder iniciar l’activiat extra-escolar a partir de les cinc de la tarda com cada any. Ja que les escoles no fan el mateix horari.

A més, tenint en compte l’enorme dèficit d’instal·lacions per poder oferir una bona activitat esportiva i on hi hagi espai per tothom, aquesta opció és la més factible.

Leave a Reply

%d bloggers like this: