NOU FORMAT CIRCULARS CLUB

A la passada reunió informativa que es va celebrar al mundial l’1 de juliol, els membres de la junta informaven com seria el nou format de les circulars informatives. La idea del club és digitalitzar tota la informació del club mitjançant el seu lloc web oficial. Enguany una de les novetats és la icona informativa que hi ha a la barra lateral esquerra del bloc informatiu.

Fent un click a la icona verda informativa, es podrà accedir a la darrera circular oficial publicada pel club. A més, totes les circulars de la temporada s’aniran emmagatzemant  ordenadament per data a: Club – Documents – Circulars. A més es seguirà utilitzant el taulell informatiu del club situat davant de les oficines, just abans de les escales per accedir a les grades.

Darrera circular 5 de setembre 2011:  Circular informativa nº1 5 de setembre 2011 comanda equipacions esportives

Leave a Reply

%d bloggers like this: