El Bisbal Bàsquet inaugurarà aquest dissabte el seu Local Social

Dissabte 13 d’agost, a partir de les 19:30h, el CE Bisbal Bàsquet es farà la inauguració de la nova seu social del club, el “Local Social”. Després d’uns intensos mesos per posar-lo a punt, i aconseguir tot allò necessari, el Local Social s’engegarà per ser el centre neuràlgic de la vessant social del club.

Situat al Carrer Sis d’Octubre, núm 6, els membres del club han treballat intensament per deixar-lo a punt per la nova temporada. El Local Social, punt de trobada dels amants del bàsquet bisbalenc, serà la seu de xerrades d’equips, conferències, reunions, àpats dels diferents equips…

Membres del club treballant al Local

Per la seva inauguraciós, són molts i diversos els establiments comercials de la ciutat que col·laboraran per poder fer el pica-pica pels convidats. A més hi hauran actuacions per animar l’acte i donar-li un toc festiu. La cantant Anna Ferrer, acompanyarà amb la seva bona veu els primers compassos de la festa i, tot seguit, el Showman del Mag Ignasi omplirà amb la seva màgia el pati del local.

El club, convida a tots els membres del Bisbal Bàsquet, als familiars, amics del món del bàsquet, i a tots els bisbalencs i bisbalenques interessats en l’esport a venir a conèixer aquest espai, aquest punt de trobada, que alhora vol convertir-se, també, en un petit i modest museu del bàsquet bisbalenc.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: