El debut a 2a Catalana serà a Alella

El passat divendres la Federació Catalana de Basquetbol publicava els calendaris de les diferents lligues séniors. Després de l’exitós ascens del Bisbal Bàsquet a 2a Catalana, aquest queda enquadrat en el Grup 1. 

plantilla del Bàsquet Alella a 1a catalana

 

El debut dels bisbalencs es produirà el diumenge 18 de setembre a la pista maresmenca del Bàsquet Alella. L’Alella és un equip provinent de 1a catalana i un dels màxims favorits de la competició, un autèntic equipàs. En la segona jornada i primer partit oficial a casa el Sol Gironès Bisbal Bàsquet rebrà el Valldemia de Mataró. 

El primer derbi a la tercera jornada

El primer derbi de la temporada no es farà esperar gaire ja que a la tercera jornada de competició, els baixempordanesos visitaran la complicadíssima pista del CB L’Escala. 

Una lliga amb nou representants gironins i set del Maresme

A part del Bisbal Bàsquet, vuit club més de les comarques gironines militaran a 2a Catalana: CESET, Fontajau, l’Escala, Ripoll, Vilablareix, Farners, Garrotxa-Santjoanenc i Llotret. 

La resta d’equips són de la comarca del Maresme una de les més prolífiques del bàsquet català. Bàsquet Alella, UE Mataró “B”, Valldemia, Llavaneres, Canet, AECAM Malgrat i Vilassar de Dalt seran els representants barcelonins en aquest grup de 2a Catalana. 

Passada la Festa Major inici de la pretemporada

Els bisbalencs iniciaran la preparació per al complicat repte de la salvació de la categoria el dia 20 d’agost, un cop passada la Festa Major de la Bisbal. El conjunt blancroignegre tindrà menys d’un més per preparar l’inici de la competició.

Leave a Reply

%d bloggers like this: