EXITOSA 2a EDICIÓ DE LES 24 HORES DE BÀSQUET

El passat cap de setmana es va celebrar la 2a edició de les 24 hores de bàsquet aLa Bisbald’Empordà. L’edició d’enguany ha superat a l’anterior en molts aspectes. El fet de tenir l’experiència de l’any passat  ha fet que el camí sigui molt més planer.

Durant les darreres setmanes els organitzadors del torneig, encapçalats per Joan Bassa i Neus Lafont i amb l’implicació d’alguns jugador/es sèniors, van estar treballant de valent per aconseguir fer acte ben lluït.

Totes aquestes hores de treball van donar el seu fruit, ja que a nivell organitzatiu es va donar una molt bona imatge. En aquest sentit, els horaris, arbitratges i taules van funcionar perfectament.

Un altre aspecte a destacar va ser la implicació del grup de pares i mares, que sense ells aquest acte seria impossible de realitzar.  Juntament amb els menuts del club, van pencar un munt d’hores oferint un bon servei i la seva feina va ser reconeguda pels equips participants. El bon rotllo i bon ambient van estar presents al llarg del torneig.

Se’ns dubte que els millors moments d’aquestes 24 hores, van ser les primeres hores de partits i sobretot l’hora de sopar. Cada equip tenia assignada una taula per sopar. A més, durant el sopar van tenir el plaer d’escoltar les actuacions musicals de Cristina Martínez i Pau Torres, que obrien les actuacions i seguidament passarien el relleu a l’Anna Ferrer. Pel que es podia palpar a l’ambient, aquestes actuacions van agradar molt al públic assistent.

Després de les actuacions musicals, passaríem al plat fort de la nit amb l’actuació d’Ignasi el Mag que cada vegada es supera més. Aquest cop alguns membres del club, president inclòs, van ser partícips d’algun número que el mag ens tenia preparat.

A les 22 h. es tornarien a reprendre els partits fins a les 3 h. de la matinada. Acabada aquesta fase del torneig qui volia podia anar a la festa del Tràmit o a la zona dormitori. A l’endemà, a les 8 h. del matí es jugarien els partits per establir el quadre definitiu de la classificació i a les 11 h. es disputaria la final, que va ser molt igualada. Els JENGI’S van tornar a repetir el resultat de l’edició anterior i van tornar a ser els guanyadors del torneig.

Els dos equips finalistes de l'edició d'enguany de les 24 hores

Balanç de la segona edició de les 24 hores

En general es podria dir que el torneig ha estat tot un èxit, sobretot  organitzativament. Han participat equips de La Bisbal, Girona, l’Escala, Olot, Palamós, etc…

Els membres organitzadors es reuniran per fer balanç de com ha anat l’edició d’enguany. Evidentment hi han molts aspectes a millorar i temes a tractar, però el que si està clar és que s’han assentat les bases per convertir-se en un torneig de referència. Un dels objectius per a l’edició de l’any vinent ha de ser l’augment d’equips inscrits i fer-ne més ressò a nivell provincial.

 El club novament lamenta la poca implicació del Patronat Municipal d’Esports. Cal tenir en compte que la imatge d’una localitat en aquests tipus d’actes, pot sortir-ne beneficiada o perjudicada.  Per aquest acte amb el volum de gent que comporta, no es va poder comptar amb el servei de consergeria, que en molts moments hagués fet falta. Però el més important, que en definitiva són els esportistes i equips participants, van trobar-se unes instal·lacions no adequades per a la bona pràctica esportiva. En aquest sentit el pavelló firal presentava les pistes sense pintar donant una pobra imatge, a més van haver un munt de relliscades fet que demostra el risc per a la pràctica esportiva.

No voldríem acabar aquest escrit, sense fer un agraïment especial a Genís Castillo per ser la gran persona que és, per viure amb passió els actes del club i perquè sense ell no seria el mateix. També a Sol-Gironès per seguir creient amb nosaltres.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: