Arrenca la 2a edició de les 24 hores de Bàsquet de La Bisbal


A les 12 del migdia, puntualment, han començat les segones 24h de Bàsquet de la Bisbal. El torneig que organitza el CE Bisbal Bàsquet, clourà demà a les 12:00h del migdia quan es disputarà la Gran Final. Amb partits al llarg de tota la jornada, sopar popular, Ignasi el Mag, actuacions musicals, l’Avinguda Mas Clarà s’omple de bàsquet i festa.

Amb un total de 14 equips participants i més de 150 jugadors, la 2a edicióa amb equips de la Garrotxa, Girona, l’Escala, Celrà, Palamós… comença agafar nom i referència a la província. Us convidem a venir a gaudir del bàsquet i de l’ambient al llarg del Cap de Setmana.

 

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s