RESUM REUNIÓ INFORMATIVA CLUB 4 DE JULIOL

El passat divendres 4 de juliol es va celebrar la reunió informativa de club al Mundial. Els membres de la junta directiva van traspassar un munt d’informació a les famílies i van presentar les principals novetats per a la propera temporada.

La reunió la iniciava Joan Ferrer, president del club. Ferrer va repassar i avaluar els objectius que es van marcar per la temporada que finalitzem. Seguidament Rosa Ragolta prenia la paraula i explicava amb tot detall el balanç econòmic i finalitzava la seva intervenció explicant la modalitat de pagament i quotes que, per la propera temporada, segueixen tenint el mateix import.

Ferrer explicava com quedaria l’organigrama del club per a la propera temporada amb alguna que altre novetat, com la incorporació de Lluís Feliu com a director tècnic.

ORGANIGRAMA DEL CLUB

Administració i  atenció públic: Raquel Jiménez

Tresoreria: Rosa Ragolta

Direcció Tècnica i assessorament esportiu: Lluís Feliu

Horaris partits i gestió taules: Lídia Torroella

Equipacions esportives: Narcís Torroella

Coordinació general club i web: Marc Quiñones

Us fem un resum del que va ser més de una hora d’informació a famílies i jugador/es. També podeu consultar el PowerPoint que us hem enllaçat tot seguit.

This slideshow requires JavaScript.

Renovació conveni esponsorització amb Sol-Gironès:Un any més el club ha arribat a un acord de patrocini amb l’empresa Sol-Gironès. Es va valorar l’esforç per part de Francesc Mateu, que ha fet que el club hagi crescut qualitativament i a nivell d’imatge les darreres temporades.

Valoració esportiva: Es va destacar la recuperació del bàsquet comarcal i el creixement dels equips base. Magnífica temporada del júnior masculí que es va quedar fora de la fase final del campionat per un triple empat dels tres primers classificats i la consecució del campionat de lliga del cadet masculí. Pel que fa als equips sènior es va valorar la trajectòria del sènior femení que es va quedar a les portes de l’ascens i grandíssima temporada del primer equip masculí que va assolir l’ascens a Segona Catalana.

Nou Director Esportiu:Lluís Feliu llicenciat en INEFC i Entrenador Superior de Basquetbol assumeix la direcció esportiva i assessorament tècnic als entrenadors. Marcarà la línia esportiva del club. Feliu va intervenir per fer una pinzellada del que seran les dinàmiques i filosofia de club que hauran de seguir els equips que formen l’escola del club, categories de formació i equips sèniors.

Confecció equips:Es va poder detallar com quedarà la confecció d’equips per a la propera temporada. També es va destacar que els horaris són provisionals a falta de l’autorització oficial del Patronat Municipal.

Incorporació de nous tècnics:A part del fixatge de Lluís Feliu coma a Director Tècnic, Albert Sunyer i Josep M. Cano tornen al seu club d’origen per a la propera temporada. Cal dir que pot haver alguna variació en la nominació d’entrenadors depenent del que passi durant l’estiu per poder cobrir tots els equips.

Formació:Es va destacar que el club destinava una partida del seu pressupost en formació. Al mes de setembre una trentena de jugadors/es van realitzar el curs d’auxiliars de taula a l’IES La Bisbal i es va agrair la col·laboració del centre amb el club. Aquest mes de juliol alguns entrenadors de base realitzaran el curs d’entrenador i totes les despeses derivades d’aquests cursos són a càrrec del club.

Activitat i actes club:Es va fer un repàs dels nombrosos actes que el club realitza durant l’any. Destacant el Lipdub i sobretot la Diadade Bàsquet Base, on enguany va ser tot un èxit d’organització conjunta amb el Consell Esportiu del Baix Empordà. Alhora es feia una reflexió sobre la implicació dels pares i mares en els actes de club. Tot i que d’alguna manera s’ha millorat la seva participació, s’haurien d’involucrar més amb els actes de club per no haver de pujar les quotes.

Proposta nou horari:La majoria d’escoles de primària aLa Bisbal acabaran les classes a les 16:30 h, just quan nosaltres proposem l’inici de la nostra activitat. Pel que afecta als alumnes del Cor de Maria, el club està estudiant la possibilitat d’oferir el servei en un altre horari i a la mateixa escola.

Nou local social:Amb l’objectiu de captar a la gent del club i donar-li vida social, el club s’aventura a obrir un local social on tothom i podrà ser partícip. Des de reunions i xerrades per entrenadors, o visió de partits fins a trobada de famílies per equips entre d’altres. S’estudiarà i avaluarà la viabilitat econòmica durant el primer any. Inauguració oficial per la FestaMajor.

IMPORTANT:Durant aquest estiu es penjarà tota mena d’informació que pugi afectar a horaris, documentació a presentar com: llicència federativa, revisions, fotografies, etc… És important que aneu consultant el nostre lloc web per estar informats.

Una resposta a «RESUM REUNIÓ INFORMATIVA CLUB 4 DE JULIOL»

  1. M’agrada l’horari dels veterans!!!
    Figui, un vetarà!!!

Leave a Reply

%d bloggers like this: