Joan Ferrer continuarà en la direcció del primer equip

Aquestes setmanes el club està treballant en el tancament de temporada i en la planificació de la propera.  Entre d’altres qüestions s’està treballant en la confecció d’equips, horaris, organigrama intern, etc…

Un dels temes que s’ha tancat, ha sigut la continuïtat de Joan Ferrer com a tècnic del primer equip del Sol-Gironès Bisbal Bàsquet. La continuïtat del tècnic actual va lligada als resultats que han dut a l’èxit esportiu. A més, el club entén que el fet d’assolir un ascens, ha d’anar lligat a la continuïtat del tècnic que ho ha aconseguit. Quan es va parlar amb ell, reflexionava  sobre la seva continuïtat en el primer equip:

“De ben segur que si ho hagués hagut de decidir dos o tres mesos enrera, la decisió hauria estat una altra. Però les notes arriben al juny i acabar la lliga, segons, i la victòria a les fases i l’ascens a 2a són les recompenses als esforços, al treball d’uns jugadors molt compromesos i implicats. A més, hem acabat jugant un bàsquet de qualitat, l’equip s’ha de sentir orgullós de la gesta que ha fet”.

També s’han valorat els bons resultats que avalen al tècnic durant les darreres temporades. Cal recordar que tant el tècnic com molts jugadors que formen part de la plantilla actual la temporada 2006/07 van jugar a preferent en la categoria cadet, la següent 2007/08 van ser sots-campions interterritorials cadet amb  final disputada a La Bisbal davant el FC Barcelona, 2008/09 campions de Girona Júnior nivell “A” i Campions de Catalunya la mateixa temporada. La temporada passada  2009/10 salt a la categoria sènior on molts jugadors eren júniors de segon any. Els veterans Jordi Ferrer, Xevi Escatllar i Toni López els van recolzar en aquest salt de categoria tant important. Finalment aquesta temporada l’equip sènior masculí del Bisbal Bàsquet aconseguia l’ascens a Segona Catalana.

Imatge d'arxiu, Joan Ferrer durant les fases per preferent.

 Un dels factors més importants d’aquesta temporada ha estat l’aprenentatge davant de les derrotes. Cal dir que moltes d’aquestes derrotes van ser resultats molt ajustats davant d’equips més experimentats. Abans d’encarar el tram final de temporada, l’equip va patir una petita crisi de resultats. Després d’una reunió entre el tècnic i capitans, l’equip canviaria algunes dinàmiques i tornaria a retrobar-se amb la seva millor versió.

 “El que millor em fa sentir és que l’equip ha crescut en les derrotes. Cada derrota, cada repassada d’un altre equip, ens ha fet més forts, més grans. Cada vegada que hem empassegat, ens hem aixecat, hem serrat les dents i hem treballat més fort, aquest camí ens ha portat a l’èxit”.

Des del club es valora la victòria com “la cirereta del pastís” a una extraordinària temporada i es preveu un futur molt esperançador amb jugadors molt joves. Però la realitat ens diu que caldrà reforçar la plantilla amb alguns jugadors més experimentats. Ferrer parlava de la joventut i mitjana d’edat dels jugadors del primer equip.

 “Tenen 19-20 anys… Però molts porten molts quilòmetres a les pistes de bàsquet. La seva qualitat, lluita i ambició els ha portat a fer un salt endavant. Agafen els conceptes molt ràpid, són com esponges i tenen fam d’aprendre, però l’any que ve serà molt dur, cal ser-ne conscients. El que no tinc cap dubte és que il·lusió, treball i compromís no ens en faltarà”

Vist des de una altra perspectiva, que no és la de dins, aquest equip ha anat creixent temporada darrera temporada. Se’ns dubte que el principal factor que els ha dut a assolir nous reptes, ha estat el gran grup humà que han format. Es pot dir que el Bisbal Bàsquet recupera un primer equip, que és i ha de ser el mirall per a la resta d’equips del club.

Durant les següents setmanes s’aniran tancant més temes. Aprofitem per recordar a totes les famílies que el proper divendres 1 de juliol a les 20:00 h. a l’amfiteatre del Mundial hi haurà la reunió informativa de la temporada 2011/12. On es farà una valoració de la temporada actual, novetats, horaris d’entrenament equips, entrenadors, etc… Us hi esperem.

Una resposta a «Joan Ferrer continuarà en la direcció del primer equip»

  1. Bon entrenador, bons jugadors, bona feina….Felicitats!!!
    Atlètic Bisbalenc

Leave a Reply

%d bloggers like this: