LA 11a DIADA BÀSQUET BASE TOT UN ÈXIT

El passat diumenge 29 de maig es va celebrar la 11a Diada de Bàsquet Base a La Bisbal d’Empordà. Enguany l’organització va ser conjuntament amb el Consell Esportiu del Baix Empordà i es va celebrar les cloendes de trobades d’escola i finals de les lligues benjamí i aleví de la comarca.

El club feia setmanes que preparava aquest acte, entre divendres i dissabte es va acabar de preparar els últims detalls. Diumenge a primera hora del matí, els col·laboradors i organitzadors es posaven a treballar uns amb el servei de bar (preparar entrepans, muntatge de carpes, taules i cadires…) i els altres amb la coordinació de pistes i rebuda dels equips participants.

El format del matí estava ple de partits amb 2 pistes al vell pavelló de La Bisbal, 4 al pavelló firal i 1 a la pista del Mas Clarà. Els partits arrancaven puntualment a les deu del matí i després de jugar dos partits cada equip, va ser el torn per esmorzar i veure la magnífica actuació d’Ignasi “el Mag”. Feia goig veure als més menuts acompanyats de familiars gaudint de l’actuació del mag que va ser molt celebrada. Després d’aquesta pausa van seguir els partits fins al migdia, moment en que tots els equips es van dirigir a la pista del pavelló municipal per fer l’acte d’entrega de trofeus i obsequis. L’acte del matí acabava amb una foto conjunta de tots els equips participants.

Els col·laboradors van dinar plegats i van poder tastar les gambes i granissat de cava de l’incombustible Genís Castillo, per encarar el format de la tarda. 

La tarda arrancava amb els concursos que ja es van fer en l’edició anterior. En aquesta edició  els guanyadors van ser Xató (tirs lliures), Magí Bou (habilitats), Jordi Mitjà (triples) i Mireia Sanjuan  i Neus Lafont (two ball). Seguidament i on cop finalitzada l’entrega de premis i la foto dels guanyadors, va ser el torn dels veterans del club que jugarien un partidet. I després d’aquests, el moment més esperat. “Las mujeres de Paco” entraven en acció. La secció més de moda del club, les veteranes entrenades per Paco López van jugar un partit sorpresa contra una selecció dels seus corresponents marits i parelles i també amb les júniors del club (on juguen alguna de les seves filles). El partit va ser “radiat” pels més menuts del club, que es van divertir, i de quina manera amb el micròfon.

 

This slideshow requires JavaScript.

La junta directiva agraeix especialment la organització conjunta amb en Xevi Gamero, el suport dels entrenadors i especialment al grup de col·laboradors: Genís, Narcís, Imma, Mentxu, Leo, Concepció… i jugadors/es del club.  Un cop recopilem més fotografies, les penjarem a la galeria fotogràfica del club.

Però no tot van ser flors i violes, el club lamenta la poca implicació del Patronat Muncipal d’Esports de La Bisbal que en cap moment va contactar amb els representants del club per saber si necessitaven quelcom. Lamentable novament, que a primera hora del matí s’hagués de netejar la pista del Mas Clarà per trobar-se plena de sorra     i pedretes. Dissabte a la tarda el president, coordinador i sèniors del club preparaven les pistes i observaven el pèssim estat que presentava el pavelló firal per a la pràctica esportiva. També es van protegir zones molt perilloses per evitar possibles accidents. Però el més patètic va ser no poder disposar del servei de consergeria durant tota la jornada. Això cal dir que no passa enlloc més que a La Bisbal.

Leave a Reply

%d bloggers like this: