A 2a CATALANA PER LA PORTA GRAN

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 81 – BÀSQUET LLORET 69

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Xató (22), Bassa (18), Mitjà (15), Oliva (2) i Eudald (7) – Soler (10), Castelló (6), Yepes (1), Xifre (0), Vives (0), Escatllar.

Tirs lliures: 11/20 (55%)

Triples: 10 Triples. 4 de Mitjà, 2 d’Àlex Castelló, 2 de Bassa, 1 de Soler i 1 de Xató.

23 faltes, cap eliminat.

BÀSQUET LLORET: Berntallada (11), Hernández (3), Baccus (7), Benítez (9) i García (27) – cinc inicial – De las Vecillas (5), López (4), Rivera (2).

Tirs lliures: 14/25

Triples: 3 Triples. 1 de Berntallada, 1 de Benítez i 1 de De Vecillas.

23 faltes. Eliminat Berntallada (39′)

EL SOL GIRONÈS CERTIFICA L’ASCENS OFERINT UNA GRAN VICTÒRIA A L’AFICIÓ QUE OMPLE EL PAVELLÓ VELL

Els joves jugadors bisbalencs van certificar dissabte a la tarda el retorn a 2a Catalana del Bisbal Bàsquet. En el partit de tornada contra el BÀSQUET LLORET, els bisbalencs, que havien de remuntar 4 punts de desavantatge van oferir una extraordinària imatge, aconseguint una victòria que posa la cirereta del pastís a una extraordinària temporada.

El SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET començava el partit amb un altíssim grau de concentració i amb un parcial de 9 a 0 en els primers minuts semblava voler aixecar el vol. Però els experts jugadors del Lloret reaccionaven i buscant la superioritat física de García, aconseguien un parcial de 2 a 14 que tancava el primer quart amb avantatge per als de la Selva, 11-14.

En els primers compassos del 2n quart es produïa un intercanvi de cistelles, però el lloret prenia el control del partit i al minut 8 d’aquest quart aconseguia una màxima avantatge de 10 punts, 22 a 32. Els locals es veien obligats a demanar temps mort i buscar solucions, especialment a la seva inoperància ofensiva. Amb les consignes evidents de buscar les penetracions a cistelles, els blanc-roigs-negres, forçaven 2+1 i faltes, endosant un parcial de 9 a 2, que tancava la primera meitat amb màxima igualtat, 34 a 34.

ESPECTACULAR 3r PERÍODE QUE ELS CATAPULTA A L’ASCENS

Quelcom d’especial passaria al descans del partit perquè els de La Bisbal iniciaven la represa de forma espectacular, amb un altíssim ritme de joc, una defensa pressionant i un joc ofensiu vistós i alegre. La defensa pressionant a García i Berntallada, les estrelles del Lloret, feia el seu efecte i els bisbalencs, robaven la pilota o tancaven majestuosament el seu rebot defensiu; això els permetia sortir en contraatacs una vegada rera una altra. Un parcial de 17 a 4, obria l’escletxa al marcador. Ni el temps mort dels visitants aturava l’allau de joc bisbalenc. Sota la batuta d’un brillant Xató, la resta de l’orquestra interpretava a la perfecció una de les millors peces de joc de la temporada. El parcial, del 3r quart, demolidor, 29 a 11, obria la porta de 2a Catalana al joveníssim equip bisbalenc.

 L’últim quart, s’iniciava de la millor forma possible. Una extraordinària jugada de conjunt finalitzava amb un espectacular 3+1 de Genís castillo i ampliava l’avantatge bisbalenc fins als 22 punts d’avantatge, 67 a 45. El Lloret no es rendia, i de mans d’un sublim Jesús García (27 punts), i d’un lluitador Berntallada intentava retallar diferències. Els triples bisbalencs, un de Bassa i un d’un concentradíssim Jordi Mitjà, tallaven les ales a la reacció visitant. Al minut 5 però, els de Lloret aconseguien un parcial de 8 a 0 que imcomodaven lleugerament els locals, però els bisbalencs, jugant amb una experiència inusual per la seva edat no es deixaven sorprendre i un genial, i vital en l’últim tram de temporada, Pau Soler rematava el partit amb un triple que posava la grada bisbalenca dempeus.

L’AFICIÓ BISBALENCA RESPON, OMPLE EL PAVELLÓ VELL I GAUDEIX AMB L’ESPECTACLE

This slideshow requires JavaScript.

Ambient de tarda màgica al Pavelló Vell de la Bisbal. L’afició responia a la crida i a la importància del partit i omplia les grades de ciment (si sí, any 2011 i 4/5 parts de la grada d’un pavelló són de ciment!). L’equip esperonat per la seva afició oferia una gran tarda de bàsquet. Al final del partit la comunió de l’equip i els aficionats era total.

Leave a Reply

%d bloggers like this: