Surten vius de Lloret, el Pavelló Vell decidirà

EL SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET PERD DE 4 PUNTS I HAURÀ DE GUANYAR DE 5 DISSABTE A LA BISBAL

DOFIJET BOATS BÀSQUET LLORET 73 – SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 69

PARCIALS: 1r 23-21 // 2n: 18-13 // 3r: 21-12 // 4t: 11-27 

Eudald davant Garcia en el salt inicial

El SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET va disputar ahir diumenge el primer partit de les fases d’ascens a 2a Catalana, a la pista del Bàsquet Lloret.

El Lloret que combina expeiència i joventut, van ser liderats per Un Jesús Garcia i Guillem Berntallada van dominar durant gran part del partit a uns joves bisbalencs que ahir no van mostrar el grau d’encert que és habitual. En un inici de partit on el Lloret aprofitava les errades visitants per realitzar transicions ràpides i aconseguir els primers avantatges. Els visitants reaccionaven i tancaven el primer quart amb dos punts de deasavantatge, 23-21; en un quart molt anotador.

Els bisbalencs no poden aturar un García, l’exjugador de Blanes i Pineda, es coverteis en un malson anotant des de la pintura i anotant fins a 5 triples. L’altre gran problema dels bisbalencs va ser incomodar un Guillem Berntallada, base i motor del Bàsquet Lloret, poc atiu en la primera meitat però letal en un tercer quart on els selvatans van obrir forat al marcador i semblaven voler deixar resolta l’eliminatòria, quan en el minut 29, dominacen de 17 punts, 60-43, en un pèssim quart dels bisbalencs.

GRAN REACCIÓ DELS BISBALENCS EN L’ÚLTIM QUART

En un gran últim quart, on els de la Bisbal van intensificar la seva defensa i el control del rebot, els del Baix Empordà, anaven retallant acció per acció el desavantatge en el marcador. Pau Soler, Mitjà i Àlex Castelló anotaven des de la línia exterior, i Eudald des de la pintura i la línia de tirs lliures. Amb un parcial d’11-27, els bisbalencs porten l’eliminatòria cap a La Bisbal amb un desavantatge de 4 punts. 

L’ENTRENADOR DEL LLORET, AGUSTÍ GALO, ELIMINAT PER PROTESTAR

Agustí Galo, entrenador del Lloret va ser eliminat en l’últim quart per acumulació de faltes tècniques. Incomprensible les protestes d’un Galo, que al minut 2 ja estava protestant cadascuna de les decisons arbitrals, amb un clar intent d’influir en l’arbitratge del partit d’anada.

Leave a Reply

%d bloggers like this: