ES DESPEDEIXEN DELA LLIGA DE LA MILLOR MANERA

SOL-GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 59 CB MAÇANET 39

PARCIALS: (20-18) (13-6) – (11-6) (15-9)

TIRS LLIURES LOCALS: 5/6 (83,33%)

TRIPLES LOCALS: 2 Anna S.(2) i Neus L. (2)

TIRS LLIURES VISITANTS: 6/12 (50 %)

TRIPLES VISITANTS: 1 Enriquez

Anna S.(14), Sanjuan (2), Aramburu (18), Punset (6) i Marina P. (2) -cinc inicial– Clara F.(6), Neus L.(6), Magalí A.(3), Clara B.(2), Aina G., Ariadna F. i Pacreu.

Les noies del primer equip s’acomiadaven dissabte del campionat fent un gran partit davant d’un dels equips forts de la lliga. Les bisbalenques, durant les darreres jornades, han tornat a ser aquell equip competitiu i amb caràcter guanyador de la primera volta.

Primer quart molt igualat i amb intercanvi de cistelles dels dos equips, tot i que les bisbalenques podrien haver marxat d’uns quants punts si haguessin aprofitat  i definit millor les sortides al contraatac i amb un xic més d’intensitat i atenció a la pista.

El Maçanet buscava molt el seu joc interior, pràcticament no llançaven des de posicions exteriors. De fet un de les preocupacions del tècnic local era com poder aturar la parella interior formada per Serra i Fernández  i en aquest sentit es va aconseguir, ja que entre totes dues anotarien tant sols 7 punts. En canvi va costar molt poder aturar Enriquez autora de 15 punts.

Durant molts intervals del partit les visitants defensarien en zona, com ja estava previst. Les bisbalenques tenien les baixes de Lídia Torroella i Nuri Ferrer, dues de les millors tiradores de l’equip. Tot i aquestes baixes, es van saber trobar alternatives i deixant apart algun que altre col·lapse, les bisbalenques van saber utilitzar diferents recursos ofensius amb una Neus Lafont recuperada i sumant per l’equip. Amb un parcial de 8-0 s’arribaria a la mitja part amb un 33-24 al marcador.

A la segona part no es va poder comptar amb Sanjuan per lesió. Les bisbalenques marcarien el seu ritme i van saber atacar la defensa zonal de la millor manera possible. Es va poder veure un joc dinàmic, amb moltes idees i paciència per elaborar-les. Clara Ferrer va ajudar molt a l’equip no només des de la defensa com ja és habitual, sinó també en la velocitat de circulació de la pilota. En general l’equip va estar molt ficat dins el partit.

PARTIDÀS D’ARAMBURU I ANNA SIERRA

Alba Aramburu va tenir dissabte la seva millor actuació particular de la temporada, autora de 18 punts va ser clau per trencar la defensa zonal visitant. La jove jugadora demostrava que per jugar a bàsquet s’ha d’utilitzar el cervell, fet que va saber aplicar dins la pista.

Pel que fa a Anna Sierra, va demostrar que quan té el cap fred i dóna la seva millor versió, l’equip surt beneficiat per tots costats. La base bisbalenca va saber canviar el xip i corregir errors de la primera meitat. Amb una exhibició de potencial físic, Sierra donaria alegria a l’atac bisbalenc en els millors minuts de joc durant l’últim quart.

BALANÇ  POSITIU

El sènior femení acaba la competició amb un balanç de 26 partits jugats, 20 guanyats i 6 perduts (d’aquests 5 per menys de 5 punts). Amb 1504 punts a favor per 1052 en contra, aconseguint ser la millor defensa de la lliga i el tercer millor atac.

El balanç general és més que positiu, tot i que pot ser amb un regust amarg per no accedir a una de els dues places per a les fases d’ascens. Les bisbalenques van començar la pre-temporada amb molta il·lusió i amb un canvi en les dinàmiques de grup. També van aconseguir ser líders fins el mes de desembre.

La sensació que deixen és que poden guanyar a qualsevol equip de la lliga, però en el moment clau de la competició l’equip va arribar amb jugadores lesionades i un xic de desconnexió en partits trampa.

Ara les noies desconnectaran uns dies i més endavant es farà un balanç intern per planificar la propera temporada.

Felicitar a tot l’equip per la bona temporada que han fet.

Leave a Reply

%d bloggers like this: