El Bàsquet Lloret primer rival en les fases d’ascens

Després d’una tensa espera la Federació Catalana ja ha definit quin serà el quadre d’encreuaments de les fases d’ascens a 2a Catalana, a la qual aspira el Sénior Masculí del Club.

El Bàsquet Lloret, 2n classificat del grup 2, serà el primer rival d’aquestes fases, que els joves jugadors bisbalencs ja preparen amb il·lusió, gairebé sense tenir temps de saborejar el Sots-campionat aconseguit en una última jornada d’infart.

En l’anada d’aquesta eliminatòria els bisbalencs visitaran el Lloret, diumenge a les 12:45. La tornada serà el dissabte 21 de maig al Pavelló Vell de La Bisbal.

Els de Lloret compten amb un completíssim equip, molt equilibrat i amb jugadors de referència com García, pívot de 2,00m, exPineda, Carl, un aler alt, molt potent físicament, que es pot convertir en un autèntic malson per als bisbalenc i dirigits per un base de gran qualitat i finíssim en la tècnica individual com és Guillem Berntallada. La resta del bloc combina joventut i veterania i són complements de luxe dels jugadors esmentats. Dirigits des de la banqueta per un gran entrenador de dilatada experiècia com és Agustí Galo els de la Selva practiquen un joc ràpid, de contraatac i amb uns bons conceptes ofensius que els han portat a realitzar una gran temporada. El temible poder ofensiu i l’altíssima intensitat defensiva dels de Galo, seran el primer gran escull del SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET en aquestes apassionants fases d’ascens.

En el següent encreuament, El CB Cambrils o el CB La Palma, depenent dels resultats corresponents, esperen a ‘equip de La Bisbal. En l’últim èncreuament, aquest ja a partit únic, quatre poden ser els rivals dels blanc-roigs-negres: CB Navàs, Pare Manyanet, CP Roser o CN Sabadell.

Leave a Reply

%d bloggers like this: