Comencen les inscripcions al 10è Campus Casal del Bisbal Bàsquet

APUNTA-T’HI SERÀ UN ESTIU DE 10!!!

Aquesta setmana arrenquen les inscripcions de la 10a edició del Campus-Casal del Bisbal Bàsquet. Trobareu el díptic informatiu amb les butlletes per fer la inscripció a l’oficina del Bisbal Bàsquet.

Un estiu més, i amb aquest ja en seran deu, el CE Bisbal Bàsquet organitza el seu Campus esportiu amb el bàsquet com a referència però farcit d’altres activitats com jocs d’equip, esports col·lectius, excursions, piscina, tallers… i moltes sorpreses més!

El Campus Casal està obert a tots els nens i nenes de 5 a 15 anys, juguin a bàsquet o no, ja que la iniciació al bàsquet que es fa al llarg del Casal no requereix nivell previ, es basa en jocs per viure i experimentar la diversió del bàsquet.

Del 27 de juny al 29 de juliol, el Pavelló Vell i el Pavelló Firal es tornaran a ompli de rialles, xisclets de joia i bots de pilotes.

El preu del Campus-casal es manté respecte l’edició passada i és de 165€ pels jugadors i jugadores del club o germans, i de 180€ per aquells que no són jugadors del Bisbal Bàsquet. Una opció econòmica i divertida perquè els nens i joves bisbalencs gaudeixin de l’estiu i d’aquest gran esport!

Un any més, Alba Punset, llicenciada en INEFC, serà qui estarà al capdavant de la coordinació del Campus-Casal conjuntament amb Laura Casals.

La Reunió informativa del funcionament del casal es durà a terme el 20 de juny a les 21:00h al Mundial.

Animeu als vostres fills i amics a viure l’experiència del bàsquet! Amb la garantia de la formació esportiva del CE Bisbal Bàsquet!!!

Leave a Reply

%d bloggers like this: