Un gran final de lliga dóna al SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET la 2a posició del Campionat i el bitllet per les fases d’ascens a 2a Catalana

Els joves jugadors del Sénior Masculí del SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET van aconseguir dissabte la 19a victòria del Campionat en un Pavelló Vell ple i amb un grandíssim ambient. Això, combinat amb la derrota del CB Sant Feliu a la pista del CB Roses, permetia allò que un mes enrera semblava impossible, que els bisbalencs aconseguissin la segona posició i el bitllet per les fases d’ascens a 2a Catalana.

Pau Soler, "El petit pony", jugador clau en aquest final de temporada

El SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET que a falta de 7 jornades es col·locava en segona posició del Campionat, va caure en un crisi que els feia encadenar quatre derrotes seguides. Just en aquest punt l’equip analitzava la situació i encara l’esprint final buscant recuperar el to físic i l’alegria en el seu joc. Això permetia que a l’avantpenúltima jornada els bisbalencs tumbessin el líder i campió del la lliga, El CB Garrotxa Santjoanenc de 15 punts. A la penúltima jornada els de la Bisbal visitaven la complicada pista del CB Arbúcies, un grandíssim equip. En un partit disputadíssim i molt emocionant, el SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET s’imposava per 5 punts de diferència.

Aquest dissabte, en l’últim encontre, els bisbalencs s’enfrontaven al CE Onyar “B”, un equip plegat de jugadors veterans de moltíssima experiència. El SOL GIRONÈS Bisbal Bàsquet començava el matx amb molta empenta intentar obrir forat en el marcador, però els gironins, no desaprofitaven les errades dels locals per mantenir-se vius dins el partit. En un partit amb més tensió i emoció que bon joc, els blanc-roigs-negres s’aferraven als aspectes defensius per contrarrestar el desencert en el llançament. Patint i tirant d’accions d’intensitat i orgull, remetaven el partit en els últims compassos del partit. Al finalitzar el partit i sonar els xiulets de l’àrbitre (ja que la botzina del pavelló encara continua espatllada), els joves jugadors del SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET, explotaven d’alegria després d’haver aconseguit una fita històrica i un pas més en un equip que donarà grans alegries als afeccionats del Bisbal Bàsquet.

Avui a la tarda, a la seu de la Federació Catalana de Basquetbol es durà a terme el sorteig del quadre d’encreuaments de les fases d’ascens a 2a Catalana.

Els jugadors eufòrics després de la gesta aconseguida

Leave a Reply

%d bloggers like this: