GUANYEN A LA PISTA DEL FONTAJAU

Les bisbalenques van obtenir diumenge una nova victòria a Fontajau en el darrer desplaçament de la temporada. Cap dels conjunts va tenir una actuació destacada i els darrers minuts van ser de màxima igualtat. El primer quart marcaria el rumb del partit, ja que les bisbalenques no van saber aprofitar els millors minuts en quant atac estàtic es refereix, tampoc aprofitarien els llançaments de tirs lliures amb un percentatge molt baix.  El xic d’intensitat i concentració necessaris no apareixien i desaprofitaven situacions molts clares i ben treballades.

A l’inici del 2n quart les gironines prenien la iniciativa i marcarien diferències mínimes de 4-6 punts. Alba Punset que va tornar a tenir una actuació més que destacada, aconseguia dur a les bisbalenques per damunt del marcador amb 6 punts consecutius. Tot i les nombroses rotacions, l’equip no aconseguia marcar el ritme necessari i tornava a anar a remolc del rival. El marcador es tornaria a igualar (26-24) al descans.

A la represa el BC Fontajau sortia molt concentrat i buscava opcions còmodes de llançament. Castillo anotava un triple que feia marxar a les locals 5 punts per davant. A partir de llavors arribaria la millor versió de l’equip bisbalenc aconseguint un parcial de (0-13) i la màxima avantatge fins el moment (29-38). Les bisbalenques van defensar millor i dominaven el rebot defensiu aprofitant per sortir al contraatac. Novament les bisbalenques tornarien a pecar del mateix i baixaven els braços abans d’hora, fet que el Fontajau va saber aprofitar. Els darrers minuts les locals farien molt de mal amb el seu joc exterior i l’associació Castillo – Fàbregas feia perillar la victòria bisbalenca.

Les bisbalenques van saber jugar millor els últims instants de partit i Anna Sierra superava “la seva por” des de la línia de tirs lliures anotant 2 punts claus per a la victòria final.  Cal destacar també la bona actuació de Magalí Adarnius, la jove jugadora segueix creixent setmana darrera setmana. Tot i que no va tenir el premi anotador, va oferir detalls que avalen el seu creixement com a jugadora.

Dissabte 14 maig últim partit de lliga

El sènior femení jugarà dissabte el darrer partit de la competició oficial davant el 5è classificat, el BC Maçanet. El partit d’anada marcaria el desenllaç i les aspiracions de les bisbalenques per obtenir una de les dues places d’ascens. L’equip intentarà acomiadar-se donant la seva millor versió i aconseguir la victòria.

Leave a Reply

%d bloggers like this: