ELS JÚNIORS FINALITZEN UNA TEMPORADA MAGNÍFICA

Diumenge passat el júnior masculí jugava l’últim partit oficial d’aquesta temporada obtenint l’onzena victòria consecutiva i d’aquesta manera finalitza la seva participació en el campionat júnior de nivell “A” amb molt bones sensacions i realitzant una gran campanya.

Se’ns dubte un dels principals motius de l’èxit d’aquesta temporada ha estat en la direcció del grup a càrrec d’una parella de luxe com són en Ramon Soler i en Joan Loureiro.

El passat estiu Joan Ferrer, president del CE Bisbal Bàsquet, es va reunir amb Soler i Loureiro per oferir-lis la direcció del júnior masculí i aquests acceptarien la proposta feta pel president.

UN SOL PUNT ELS VA DEIXAR FORA DE LA FASE FINAL

El júnior masculí durant la fase regular va donar una molt bona imatge de grup i actitud a la pista. A més, al llarg de la temporada s’ha vist una progressió en el seu joc i arribarien a les darreres jornades amb possibilitats reals d’obtenir una de les dues places per a la fase final.

A la penúltima jornada s’enfrontarien davant CB Sant Gregori, rival directe. Tenien que superar un average de +13 fet que no aconseguirien per tant sols un punt (72-59). Va ser un partit molt emocionant i amb molt ambient a la grada.

Finalment un triple empat entre CE Palamós, CB Sant Gregori i CE Bisbal Bàsquet deixaria els bisbalencs a les portes del premi. El balanç de la primera fase  va ser de 20 partits jugats amb 15 victòries, 5 derrotes i aconseguint ser la millor defensa del grup.

A la segona fase del campionat els júniors han obtingut 6 victòries de 6 partits jugats fet que demostra que podien haver jugat un bon paper  a la fase final.

Cal destacar també la incorporació al cos tècnic de Josep M. Cano, que ha pogut donar un cop de mà durant els darrers mesos. D’aquesta manera s’ha pogut oxigenar, en força mesura, la dedicació al grup de Soler i Lourerio, als quals el club agraeix l’esforç que han fet.

D’esquerra a dreta, i de dalt a baix: Victor Milla, Enrique Calvo, Ignasi Farreras, Ramon Soler, Joan Lourerio, Aniol Bosch, Lluís Ribés, Guillem López, Borja Aramburu, Pau Soler, Xavier Loureiro, David Delgado i Jordi Pujadas. Absents David Cardoner i Arnau Puig

PROGRESSIÓ DE JUGADORS CLAUS DINS DEL CLUB

Se’ns dubte veure com jugadors, que fa uns quants anys que formen part del club, han anat evolucionant les darreres temporades és un bon símptoma que es reflexa en la formació d’aquests joves jugadors. També cal destacar la implicació d’aquests i l’aportació tant important que han fet aquesta temporada reforçant les convocatòries del Sots-25 i del Sènior. De ben segur que la gran majoria d’ells estaran el proper dissabte a la grada el pavelló animant al primer equip en el seu partit clau davant el CE Onyar.

La junta directiva felicita als entrenadors, jugadors i famílies d’aquests per la bona temporada que han fet tots plegats.

Leave a Reply

%d bloggers like this: