PLANTEN CARA AL LÍDER

CB QUART 36 – SOL-GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 32

PARCIALS: (6-6) (7-7) – (11-12) (12-7)

TIRS LLIURES LOCALS: 12/33 (36,36%)
TRIPLES LOCALS: 2 Vilalta i Maspoch
16 faltes cap eliminada.

TIRS LLIURES VISITANTS: 3/10 (30%)
TRIPLES VISITANTS: 1 Punset
26 faltes, eliminades Sanjuan i Marina P.

Neus L., Sanjuan (5), Aina G.,Marina P.(6) i Punset (9) -cinc inicial– Nuri F.(2),Lídia T.(2), Anna S.(2), Aramburu (6), Pacreu i Magalí A.
Les noies del primer equip jugaven dissabte davant el líder de la categoria, el CB Quart. Cap dels dos conjunts va oferir un gran joc sobretot ofensivament, però si que van mostrar competitivitat i lluita durant tot el partit.
Les bisbalenques, sense cap tipus de pressió, afrontaven el partit amb ganes de demostrar que poden jugar de tu a tu amb els equips capdavanters. Durant el 1r quart les bisbalenques defensaven molt fort i amb moltes ajudes per evitar accions còmodes de les seves interiors. El Quart encistellava una sola vegada i la resta de punts van ser de línia de tirs lliures. En aquest sentit l’objectiu d’aturar l’atac local es va aconseguir en força mesura, ja que el resultat global parla per si sol. Durant el segon quart les bisbalenques van patir molt en defensa, costava molt defensar el joc de 2c2 del Quart. La pívot local Costa era un malson per les bisbalenques que patien molt per aturar-la. Ofensivament van ser bons minuts per les bisbalenques, es generaven moltes opcions clares i força elaborades però novament mal finalitzades. A més no es van aprofitar les sortides al contraatac. Amb un marcador pèssim en quant anotació (13-13) s’arribaria al descans.

Les bisbalenques intentant elaborar un atac

Al 3r quart les bisbalenques utilitzaven una defensa alternativa que semblava funcionar durant els primers atacs locals i esperonava l’equip que aconseguia finalitzar alguns contraatacs. Marina Pigem va ser clau durant aquests primers minuts de la represa, intensificant la seva defensa i encistellant 6 punts consecutius que marcaria una petita escletxa al marcador. En termes generals cap dels dos equips va poder elaborar el seu joc (estaven molt estudiats pels dos entrenadors), es va veure molta lluita sota els taulells però manca d’idees en atac i s’erraven accions molt clares.

EL QUART VA SABER JUGAR ELS MINUTS FINALS
A l’últim quart les bisbalenques sortien amb un xic més d’intensitat, Aramburu finalitzava un contraatac i Punset anotava un triple que feia marxar de 6 punts a les bisbalenques. La capitana esperonava a les seves companyes, però les bisbalenques van entrar en un col·lapse ofensiu que va durar massa minuts.
Les locals van saber tenir la paciència necessària per elaborar el seu joc. Aquest cop el joc exterior local començava a funcionar i es ficaven al partit amb un parcial de 10-0. Un fet clau va ser el triple de Maspoch a falta de 3 minuts que capgirava el domini al marcador, aquest cop a favor de les locals després de molts minuts.

Aquest triple va afectar en excés a les bisbalenques que no van saber jugar els darrers instants de partit. S’intentava treballar per trobar llançaments còmodes, però el joc exterior visitant no va aparèixer en els minuts més necessaris. Les locals van errar fins a 13 tirs lliures durant l’últim quart, això donava oxigen a les bisbalenques que durant l’últim minut intentaven aturar el rellotge. Aquí es va veure la immaduresa de l’equip, ja que Sanjuan es va veure obligada a fer la cinquena falta personal i no era precisament qui havia de fer- la a falta d’una previsible última possessió.

Felicitar al CB Quart que se’ns dubte és l’equip més complert del grup i es mereix accedir a les fases d’ascens.

MAGALÍ ADARNIUS SEGUEIX CREIXENT I SUMANT PER L’EQUIP
Aquesta temporada la majoria d’equips del club han treballat amb la dinàmica de fer pujar un parell de jugadors/es a l’equip que està per sobre. En el cas del sènior femení, s’ha comptat amb la jove jugadora (cadet d’edat) que està veient recompensat el seu treball i actitud durant tota la temporada. Si en un principi Magalí participava en els dos entrenaments de l’equip sènior, actualment s’ha convertit en una peça important dins l’equip. Tot i la normal falta de maduresa i conceptes tàctics, Magalí aporta moltíssim en quant a recuperacions, anotació i rebot. A més, ha sigut molt ben rebuda per les seves companyes.

Tornant de setmana santa les bisbalenques rebran la visita del CB Palafolls, 2n classificat del grup dissabte 30 a les 17:30 h. Se’ns dubte que serà un partit intens.

Leave a Reply

%d bloggers like this: