MASSA FÀCIL

SOL-GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 92 UAT TOSSA 14

PARCIALS: (31-4) (20-10) – (26-1) (15-0)

TIRS LLIURES LOCALS: 6/20 (30%)

TRIPLES LOCALS:9 Nuri F. 4, Lídia T.2, A. Punset 1,Anna S.1 i Sanjuan 1.

6 faltes.

TIRS LLIURES VISITANTS: 5/7 (71,43%)

TRIPLES VISITANTS: 0

17 faltes.

Clara F.(11), Sanjuan (8), Aramburu (6), Punset (16) i Marina (4) -cinc inicial– Anna S.(3), Nuri F. (21),Neus L., Lídia T.(10), Aina G.(7), Ariadna F.(4) i Pacreu.

Dissabte el sènior femení rebia la visita del cuer a la classificació, el UAT Tossa, equip que encara no coneix la victòria. Les visitants es presentaven tant sols amb cinc jugadores i sense entrenador, fet que ja condicionava el partit abans de disputar-se.

Les de Tossa van fer un joc força brut sobretot durant el 1r quart. En aquest sentit l’àrbitre va ser molt permissiu, conscient que en cas de no fer la vista grossa el partit acabaria molt abans del previst.

Durant el 2n quart les visitants semblava que volien jugar amb un mínim de dignitat, però ja a la segona part van tornar a mostrar una mala imatge abusant una i altra vegada amb faltes. Estava clar que volien acabar el partit abans d’hora i així va ser. A falta de 5 minuts amb una lesionada i dues “auto-expulsions” l’àrbitre donava per finalitzat el partit.

A destacar l’actitud de l’equip visitant al finalitzar el partit demanant disculpes a l’àrbitre i a les jugadores bisbalenques per la seva actitud durant el partit i demanaven una mica de comprensió ja que no era fàcil la seva situació.

D’esquerra a dreta i de dalt a baix: Mireia Pacreu, Alba Aramburu, Mireia Sanjuan,  Aina Gasull, Ariadna Font, Marina Pigem,  Magalí Adarnius, Nuri i Clara Ferrer, Anna Sierra,  Neus Lafont , Alba Punset,  Lídia Torroella i Clara Bustamante.

VISITA A LA PISTA DEL LÍDER

El proper dissabte les noies del primer equip visitaran la pista del CB Quart, se’ns dubte l’equip més complert de la categoria.

Una de les sensacions que deixen els darrers partits, és el paper que podria haver jugat Nuri Ferrer si s’hagués pogut comptar amb ella tota la temporada. La de Palafrugell demostrava dissabte el seu bon percentatge en tir exterior i està aportant un plus de qualitat a l’equip del tot necessari.

Les bisbalenques disputaran els darrers 4 partits amb els equips més forts de la lliga, això ha de donar un plus de motivació per acabar la temporada amb bones sensacions i poder mesurar el grau de competitivitat de l’equip.

Leave a Reply

%d bloggers like this: