SENSE SÍMPTOMES DE REACCIÓ

SOL-GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 36 – FD CASSANENC 42

PARCIALS: (5-12) (12-6) – (4-12) (15-12)

TIRS LLIURES: 4/15 (26,67%)

TRIPLES: 2 Nuri Ferrer i Anna Sierra

20 faltes cap eliminada.

TIRS LLIURES VISITANTS: 5/18 (27,78%)

TRIPLES: 7 Mestres (4), Betorz (2) i Micalo (1).

19 faltes cap eliminada.

Anna S.(7), Magalí A., Sanjuan (3), Aramburu (4), Aina G. – cinc inicial – Nuri F.(9), Neus L.,Marina P.(5), Lídia T.(5), Ariadna F. i Mireia P.

Molt preocupant la situació en que es troba el sènior femení. Tot i ocupar una de les posicions privilegiades a la classificació, les noies del primer equip es troben en dinàmica negativa, havent perdut qualsevol signe de la seva identitat com a equip.

Les bisbalenques es van tornar a trobar amb la mateixa situació dels últims partits, el rival sortia molt fort d’inici (5-0) i les locals anaven  a remolc durant tot el partit.  Un dels altres aspectes preocupants de les darreres jornades és el baix percentatge anotador. L’equip està tenint molts problemes per anotar i en moltes ocasions es van errar situacions del tot imperdonables, sobretot sota tauler.

El tècnic local avisava a les seves jugadores que la característica principal del rival era el seu encert en el tir exterior. Es va parlar en la sessió preparatòria del dia abans i s’advertia que calia fer una defensa molt forta (sobretot a les seves tiradores), si es volia obtenir un bon resultat. De res va servir, les cassanenques  llençaven amb molt a facilitat i feien un cosit a la defensa local, que era molt permissiva i tova.

SENSE SORTIDA AL CONTRAATAC

Les locals en cap moment van saber córrer al contraatac, unes vegades per la manca d’actitud i concentració en el rebot defensiu i d’altres per sortir amb poca velocitat i sense triar les millors opcions alhora de moure la pilota. En atac estàtic el joc era molt desdibuixat, lent i anàrquic. L’única jugadora que semblava tenir un mínim d’orgull era Magalí Adarnius que va aconseguir nombroses recuperacions, però en cap moment van ser aprofitades per les seves companyes. Amb 17-18 s’arribaria al descans.

TERCER QUART PER OBLIDAR

Sanjuan llençava dos tirs lliures anotant el segon durant el primer minut del tercer quart, a partir de llavors les locals no tornarien a anotar i en 7 minuts rebrien un parcial de 0-15 (3 triples inclosos) donant una pobra imatge i sense la més mínima sensació de poder reaccionar. Sense ningú capaç de reconduir la situació i ordenar el joc s’arribava a la màxima diferència fins el moment 18-30 minut 8 del tercer quart.

Les bisbalenques van tenir molts problemes per elaborar l'atac

Ja a l’últim de quart els dos equips semblaven igualar la partida, tot i que el Cassanenc podia seguir llençant amb facilitat i aconseguien anotar 2 triples.

3 MINUTS ON ES RETROBEN AMB LA MILLOR CARA

A falta de 5 minuts per acabar el partit semblava que les locals reaccionaven amb un parcial de 9-0, apropant-se tant sols a 2 punts 36-38. Es va defensar i es  recuperaven moltes pilotes.

Nuri Ferrer va tenir una bona actuació tot i no estar en el seu millor moment

El tècnic local apostava per la qualitat de Nuri Ferrer, la de Palafrugell tot i estar en molt baixa forma degut als 4 mesos fora de competició per motius laborals, demostrava les seves qualitats com a jugadora anotant un triple clau i utilitzant la seva visió de joc per aclarir el desdibuixat joc local. Durant aquest parcial de 9-0, les bisbalenques fallaven 5 de 6 tirs lliures que les acabaria condemnant.

A falta de 5 partits per acabar la competició les bisbalenques estant defraudant amb el seu joc i no han pogut competir en els moments claus. Només elles, amb treball,  poden canviar aquesta dinàmica i acabar amb bones sensacions la temporada.

El proper dissabte rebran la visita del cuer de la classificació, el UAT Tossa, les altres 4 jornades les enfrontaran davant d’equips capdavanters, entre d’altres el 1r i 2n classificat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

One Comment

Leave a Reply