SENSE SÍMPTOMES DE REACCIÓ

SOL-GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 36 – FD CASSANENC 42

PARCIALS: (5-12) (12-6) – (4-12) (15-12)

TIRS LLIURES: 4/15 (26,67%)

TRIPLES: 2 Nuri Ferrer i Anna Sierra

20 faltes cap eliminada.

TIRS LLIURES VISITANTS: 5/18 (27,78%)

TRIPLES: 7 Mestres (4), Betorz (2) i Micalo (1).

19 faltes cap eliminada.

Anna S.(7), Magalí A., Sanjuan (3), Aramburu (4), Aina G. – cinc inicial – Nuri F.(9), Neus L.,Marina P.(5), Lídia T.(5), Ariadna F. i Mireia P.

Molt preocupant la situació en que es troba el sènior femení. Tot i ocupar una de les posicions privilegiades a la classificació, les noies del primer equip es troben en dinàmica negativa, havent perdut qualsevol signe de la seva identitat com a equip.

Les bisbalenques es van tornar a trobar amb la mateixa situació dels últims partits, el rival sortia molt fort d’inici (5-0) i les locals anaven  a remolc durant tot el partit.  Un dels altres aspectes preocupants de les darreres jornades és el baix percentatge anotador. L’equip està tenint molts problemes per anotar i en moltes ocasions es van errar situacions del tot imperdonables, sobretot sota tauler.

El tècnic local avisava a les seves jugadores que la característica principal del rival era el seu encert en el tir exterior. Es va parlar en la sessió preparatòria del dia abans i s’advertia que calia fer una defensa molt forta (sobretot a les seves tiradores), si es volia obtenir un bon resultat. De res va servir, les cassanenques  llençaven amb molt a facilitat i feien un cosit a la defensa local, que era molt permissiva i tova.

SENSE SORTIDA AL CONTRAATAC

Les locals en cap moment van saber córrer al contraatac, unes vegades per la manca d’actitud i concentració en el rebot defensiu i d’altres per sortir amb poca velocitat i sense triar les millors opcions alhora de moure la pilota. En atac estàtic el joc era molt desdibuixat, lent i anàrquic. L’única jugadora que semblava tenir un mínim d’orgull era Magalí Adarnius que va aconseguir nombroses recuperacions, però en cap moment van ser aprofitades per les seves companyes. Amb 17-18 s’arribaria al descans.

TERCER QUART PER OBLIDAR

Sanjuan llençava dos tirs lliures anotant el segon durant el primer minut del tercer quart, a partir de llavors les locals no tornarien a anotar i en 7 minuts rebrien un parcial de 0-15 (3 triples inclosos) donant una pobra imatge i sense la més mínima sensació de poder reaccionar. Sense ningú capaç de reconduir la situació i ordenar el joc s’arribava a la màxima diferència fins el moment 18-30 minut 8 del tercer quart.

Les bisbalenques van tenir molts problemes per elaborar l'atac

Ja a l’últim de quart els dos equips semblaven igualar la partida, tot i que el Cassanenc podia seguir llençant amb facilitat i aconseguien anotar 2 triples.

3 MINUTS ON ES RETROBEN AMB LA MILLOR CARA

A falta de 5 minuts per acabar el partit semblava que les locals reaccionaven amb un parcial de 9-0, apropant-se tant sols a 2 punts 36-38. Es va defensar i es  recuperaven moltes pilotes.

Nuri Ferrer va tenir una bona actuació tot i no estar en el seu millor moment

El tècnic local apostava per la qualitat de Nuri Ferrer, la de Palafrugell tot i estar en molt baixa forma degut als 4 mesos fora de competició per motius laborals, demostrava les seves qualitats com a jugadora anotant un triple clau i utilitzant la seva visió de joc per aclarir el desdibuixat joc local. Durant aquest parcial de 9-0, les bisbalenques fallaven 5 de 6 tirs lliures que les acabaria condemnant.

A falta de 5 partits per acabar la competició les bisbalenques estant defraudant amb el seu joc i no han pogut competir en els moments claus. Només elles, amb treball,  poden canviar aquesta dinàmica i acabar amb bones sensacions la temporada.

El proper dissabte rebran la visita del cuer de la classificació, el UAT Tossa, les altres 4 jornades les enfrontaran davant d’equips capdavanters, entre d’altres el 1r i 2n classificat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Una resposta a «SENSE SÍMPTOMES DE REACCIÓ»

 1. En primer lugar decir, que esto deberia servir para sumar.
  Según la crónica,la identidad se pierde desde el banquillo si se juega en función del rival.
  La falta de capacidad anotadora normalmente es a la falta de creer en los sistemas.
  Un entrenador puede decirle a sus jugadoras que el equipo rival tiene buen tiro exterior y que hay que defenderlo, pero eso no basta para el jugador, la clave esta en que el entrenador debe darle los medios adecuados para que esas situaciones no se produzcan.
  No se puede reclamar contraataque si no se tiene el rebote defensivo.
  Luego la motivación es vital a la hora de encarar los partidos y frases como:
  -les bisbalenques estant defraudant amb el seu joc
  -Només elles, amb treball, poden canviar aquesta dinàmica

  No!! esto es un pack y aqui cada grupo tiene su parte de culpa en la situación tanto cuerpo tecnico, jugadoras, afición. Si cada uno asume su parte de culpa y rema en el mismo sentido el final puede ser esperanzador de cara a un futuro. un saludito

Leave a Reply

%d bloggers like this: