TROBADA D’ESCOLES A LA BISBAL

Aquest dissabte 2 d’abril el CE Bisbal Bàsquet juntament amb el Consell Esportiu del Baix Empordà, organitzen la tradicional trobada d’escoles de la capital baix empordanesa. Paral·lelament a les trobades de la Federació Catalana, aquesta temporada, el club participa en les trobades i lliguetes comarcals del Baix Empordà organitzades pel Consell Esportiu que cal dir, estant realitzant una gran tasca organitzativa d’ aquests actes esportius.

Alguns dels nens que formen part de l'escoleta del club

Per a aquesta trobada la previsió d’equips participants és la següent: CB Calonge – Sant Antoni, AMPA CEIP Vilaromà, APA La Salle Palamós, Escola Vedruna Palafrugell, CB Cristinenc, AMPA Vedruna Palamós i CE Bisbal Bàsquet. L’arribada dels equips està prevista a les 9:15 h. i l’inici del partits serà a les 10:00 h. del matí com es pot veure en el següent quadre de partits: Quadre i horaris dels partits

Pels equips participants hi haurà un petit esmorzar que els pares i mares de l’escoleta del club s’han encarregat d’organitzar. Aquesta trobada d’escoles serà un petit tastet del que serà l’acte final de temporada, la diada del bàsquet base que es celebrarà el diumenge 29 de maig i on participaran tots els equips del club. Al llarg del mes d’abril avançarem el programa definitiu de la diada.

Leave a Reply

%d bloggers like this: