EL CADET MASCULÍ OBTÉ EL PASE A LA FASE FINAL

El cadet masculí del Sol-Gironès Bisbal Bàsquet va aconseguir dissabte passat, la classificació per a la fase final del campionat territorial cadet masculí de promoció a la pista del CB Palafrugell. En aquesta fase final es trobaran amb els següents equips: CB Vilablareix, CB L’Escala “B” i el CB Torroella.
El cadet celebrant l'accés a la fase final a la pista del CB Palafrugell

El cadet ha obtingut 20 victòries i 2 derrotes, amb un balanç de 1.535 tirs a favor per 894 en contra. La valoració d’aquest tram de temporada és del tot positiu, ja que aquest equip ha treballat molt bé durant tot aquest temps. Se’ns dubte que una de les peces claus ha estat la dedicació i passió pel bàsquet del seu entrenador. Paco López ha donat un plus d’intensitat i motivació que, juntament amb la il·lusió d’aquests nois, els ha dut a obtenir aquest resultat.

El club felicita l’entrenador i als jugadors per la feina feta. Ara cal que segueixin gaudint del bàsquet com ho han fet fins ara a la següent fase.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: