A BATZEGADES…

SOL-GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 63 – CB QUART-ST.HILARI 40

PARCIALS: (17-8) (13-16) – (12-11) (21-5)

TIRS LLIURES LOCALS: 5/7 (71,43 %)

TRIPLES LOCALS: 4 Sanjuan (1), Sierra(3).

9 faltes (cap eliminada).

TIRS LLIURES VISITANTS: 4/9 (44,44 %)

TRIPLES: 4 Brugé (3) i Serrano (1).

12 faltes (cap eliminada)

Anna S.(15), A.Punset (33), A.Aramburu (2), Magalí A.(4),Lídia T.(2) –cinc inicial – Clara F., Sanjuan (7), Ariadna F.,Marina P.,Aina G.,Pacreu i Clara B.

El sènior femení va guanyar dissabte al 6è classificat obtenint la seva setzena victòria de la temporada tot i la diferència de 23 punts, la realitat i tònica general del partit van ser molt diferents i les bisbalenques no van convèncer en quant a joc.

Inici molt igualat i disputat amb un Sant Hilari intimidant amb el joc interior de Serrano i el ritme de la seva directora de joc. Cal dir, que en una visió global, l’atac de les bisbalenques era superior davant la defensa individual visitant. Es va poder veure un joc fluid en quant a idees i força dinàmic que duia a uns atacs elaborats però poc aprofitats per manca de concentració i atenció en les finalitzacions. Fins a quatre situacions clares sota cistella es van deixar escapar durant el primer quart. Sanjuan tancava el marcador amb un triple i amb un resultat de 17-8 per les bisbalenques.

El fet que les visitants fossin únicament 6 jugadores, juntament amb la petita escletxa al marcador, feia preveure un partit plàcid per a les bisbalenques. Però res més lluny de la realitat. Durant el segon quart les de Sant Hilari introduïen ajustaments en la seva defensa que tallava el ritme local. Tot i així en molts moments es va poder córrer i es van  veure bones transicions i finalitzacions, arribant a la màxima diferència 30-15 a falta de 2 minuts pel descans. Curiosament i tal com va passar la darrera jornada, les bisbalenques amb gens d’intensitat i manca de concentració defensiva, donaven oxigen al rival fent-lo entrar novament dins el partit anotant un parcial de 0-9. Liderades per Brugué autora de 18 punts, les visitants s’aproparien a 6 punts (30-24) al descans.

COL·LAPSADES

A la represa Punset marcava el ritme de les locals i amb un parcial de 6-0 es tornava a dominar el marcador. La defensa zonal 3-2 plantejada per les visitants començava a funcionar i col·lapsava l’atac local. Les bisbalenques que en cap moment van saber atacar la zona, es van bloquejar per complert. A més l’equip rival no afluixava  i el partit anava entrant en un bucle, que en molts moments duia a pèssims atacs locals. El poc ritme en les transicions i el poc encert del tir exterior van dur a un excés de nerviosisme que el tècnic local no va saber gestionar ni aturar.  Van ser moments on es va veure un equip amb excessius problemes per el·laborar els atacs estàtics.

A l´últim quart les visitants només anotarien 5 punts mitjançant Brugué, autèntic referent de les visitants. Les bisbalenques treballaven millor l’atac davant la defensa zonal, però tampoc s’aprofitava, ja que es van fallar moltes accions sota cistella i la diferència era tant sols de 12 punts. A falta de cinc minuts. Anna Sierra anotava 2 triples consecutius que enfonsaven a les visitants. Les bisbalenques amb molt més marge en les rotacions, aprofitaven per donar més ritme al partit. Això va conduir a tenir opcions de contraatac que les visitants, esgotades per la manca de banqueta, no van poder aturar. Un parcial de 7-0 els darrers dos minuts donava l’aparent “plàcida victòria” de 23 punts, molt allunyada de la realitat.

BRILLANT ACTUACIÓ DE PUNSET

Alba Punset incombustible, va protagonitzar una gran actuació

Alba Punset va tenir dissabte la millor actuació particular de la temporada. Autora de 33 punts, la capitana bisbalenca va donar una lliçó d’actitud dins la pista. Incombustible i perseverant, va ser clau en les recuperacions defensives i sortides al contraatac i rebria el reconeixement de les seves companyes.

Les bisbalenques jugaran diumenge a la tarda el partit clau davant d’un rival directe, el CB Lloret. S’espera la tornada al grup de Neus Lafont, que està superant una lesió al genoll. Les noies hauran de donar la seva millor versió per intentar assolir el repte d’aconseguir la victòria. Al llarg de la temporada l’equip ha demostrat que sap competir, que està creixent i que pot oferir un bon joc, diumenge s’avaluarà el grau de competitivitat de l’equip.

Leave a Reply

%d bloggers like this: