RETROBEN L’ACTITUD A BESCANÓ

BC BESCANÓ 49 – SOL-GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 80

PARCIALS: (18-13) (13-21) – (8-18) (10-28)

TIRS LLIURES LOCALS: 13/19 (68,42 %)

TRIPLES LOCALS: 6 Galindo (3), Bardera (2) i Jurado (1).

19 faltes (cap eliminada)

TIRS LLIURES VISITANTS: 10/19 (52,63 %)

TRIPLES: 6 Anna S.(3) i Lídia T.(3).

21 faltes (cap eliminada)

Anna S.(23), A.Punset (20), A.Aramburu (6),Marina P.(4) i Aina G. (6) – cinc inicial – Ariadna F., Clara F.(6), Lídia T.(12),Magalí A.(2),Maria S.(2) i Bustamante.

Després de gairebé 3 setmanes sense jugar, les noies del Bisbal Bàsquet tornaven a enxufar-se a la lliga. Les bisbalenques que tenien les baixes de Neus Lafont, Mireia Sanjuan i Mireia Pacreu van comptar amb el reforç de les tres júniors que participen als entrenaments i convocatòries del primer equip.

Anna Sierra dirigint els primers compassos del partit

Res a veure amb el partit de la primera volta, ja que les bisbalenques es van trobar amb un Bescanó molt batallador i que va complicar les coses al conjunt visitant durant bona part del partit. El tècnic visitant ja comptava amb uns primers minuts irregulars, ja que l’aturada obligada per calendari es va notar en el joc de l’equip. Les bescanonines sortien molt ficades dins el partit anotant 3 triples al 1r quart i marcant el ritme de partit.

Les poques idees en atac, el baix encert en els tirs lliures i la manca de velocitat en les transicions tancava el primer parcial amb un 18-13 a favor de les locals.

REACCIÓ I ACTITUD

Al segon quart les bisbalenques sortien amb un plus d’intensitat en les sortides al contraatac que provocaria un parcial de 0-21 i duia la màxima diferència al marcador fins el moment, minut 6 (18-34). Alba Punset tornava a ficar-se l’equip a l’esquena anotant 10 punts i liderant el joc ofensiu. Les bisbalenques mostraven un joc vistós i les ganes d’obtenir la victòria. Tot i així, cal dir que van aparèixer alguna que altra llacuna i desajustaments defensius. Paradoxalment i a falta de 4 minuts per arribar al descans, les bisbalenques rebrien un parcial de 12-0 i les bescanonines tornarien a entrar dins el partit. Els desajustaments defensius van ser més que evidents i fracturaven la defensa visitant. Els 16 punts de diferència al marcador havien provocat una excessiva relaxació a les bisbalenques que en altres circumstàncies i davant d’equips capdavanters els podria costar caríssim.

RESOLEN A LA SEGONA PART

Conscients que calia millorar urgentment la defensa, les bisbalenques incrementarien la intensitat defensiva que conduiria a moltes recuperacions. Van ser els millors minuts en quant a conceptes defensius i es tornava a dominar el rebot defensiu. Ofensivament faltava un xic de velocitat, però alhora jugadores que els hi faltava confiança van saber trobar-la com va ser el cas d’Aina Gasull. A destacar especialment l’actuació defensiva de Marina Pigem que va saber llegir i corregir els desajustaments defensius de la primera meitat.

ÚLTIM QUART AMB LA MILLOR VERSIÓ D’ANNNA SIERRA

Anna Sierra està gaudint d’un moment dolç en quant al seu joc i l’equip s’està beneficiant. Amb una gran actuació, sobretot en quant a ritme i velocitat en les transicions. La  base bisbalenca, a la que el seu tècnic li ha demanat molta exigència, ha sapigut tenir la paciència necessària per veure millorat el seu joc. Sierra es va mostrar molt segura en el joc estàtic i a la festa es sumava Lídia Torroella, una altra jugadora que està passant pels seus millors moments.

Les júniors Maria Segura, Clara Bustamante i Magalí Adarnius van reforçar el primer equip.

Els últims dos punts van ser per Maria Segura des de la línia de tirs lliures. Segura va disposar d’alguns minuts en el seu debut amb l’equip sènior. Pel que fa a Magalí Adarnius dia a dia va entrant en la dinàmica de l’equip i va tenir una actuació destacada.

Aspectes a millorar el rebot defensiu, les finalitzacions i novament el percentatge en tirs lliures. Menció a part, els desajustaments defensius de les bisbalenques davant el joc associatiu local, que va facilitar el tir exterior.

El proper dissabte les bisbalenques rebran la visita del CB Quart-St. Hilari equip que va possar a prova l’equip a la primera volta.

Leave a Reply

%d bloggers like this: