FINALITZA EL CASAL BLANC

Aquest divendres ha finalitzat el primer, i suposadament últim, “Casal Blanc” de la famosa setmana blanca.
Alba Punset ha coordinat aquest casal que, tot i el baix nombre de participants i tractant-se d’un grup força heterogeni, no ha estat cap impediment per gaudir d’una setmana fantàstica, on tots els nens han pogut ser partíceps de diferents activitats com: jocs adaptats al bàsquet, jocs cooperatius, tallers, acrosport, etc… i tot plegat fomentant valors com la companyonia, respecte i col·laboració durant tots aquests dies.
La valoració és del tot positiva, ja que tots els nens s’ho han passat d’allò més bé.

Esperem la seva participació en el proper casal d’estiu del Bisbal Bàsquet del mes de juliol.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

%d bloggers like this: