El petit Pau Soler i el Gran Martí Xifre claus en la victòria davant el Roses

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 65 . CB ROSES 54

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Xató (17), Pau Soler (10), Àlex Castelló (11), Martí Xifre (2) i Eudald (3) – Cinc inicial – Adrià (1), Marc Yepes (0), Jordi Mitjà (12), Quim Salvà (2), Edu Vives (2) i Carles Oliva (2).

Tirs lliures: 11/25 (44%)

Triples: 10 Triples. 4 de Jordi Mitjà, 3 d’Àlex Castelló i 3 de Pau Soler.

Faltes: 23 faltes. Eliminats Vives (31′) i Xifre (36′).

 

CB ROSES: Quirante (5), Crisostomo (3), Clopés (6), De Carvalho (4) i Ripoll (16) – Cinc inicial – Abad (9), Torner (2), Ibáñez (4) i Fàbrega (4).

Tirs lliures: 12/22 (54,54 %)

Triples: 6 triples. 3 de Ripoll, 2 de Clopés i 1 de Tete Quirante.

Faltes: 19 faltes. Cap eliminat.

Parcials: 1r: 23-8 // 2n: 10-13 // 3r: 18-10 // 14-23

INICI MOLT FORT PER NO CAURE EN EL PARTIT TRAMPA

El Sol Gironès Bisbal Bàsquet va començar el matx d’ahir amb molt de ritme i concentració per no caure en un “partit trampa”. Els bisbalencs començaven amb un 5 a 0 que el Roses trencava en el minut 4. En la primera rotació Jordi Mitjà substituïa al ahir tres titular, Àlex Castelló. El de Celrà, anotava en els 6 minuts de joc, 4 triples, que combinats amb una intensa defensa deixaven el final del primer quart un 23-8 favorable als locals. 

 SEGON QUART DEFENSIU (10-13)

Els segons deu minuts van ser dominats per les defenses. Els de l’Alt Empordà anaven provant defenses alternatives i els locals en veure que els visitants volien agafar el ritme del partit també van posar una defensa zonal per cobrir les seves mancances en versatilitat. Els dos equips gaudirien de molts tirs lliures que cap dels dos conjunts aprofitava, amb un % molt baix. En les últimes accions el Roses amb un triple de Ripoll i una cistella de dos de Ibáñez retallava les distàncies al descans a 12 punts, 33 a 21.

TERCER QUART PELS BISBALENCS

En la represa els bisbalencs eren conscients que els calia un bon inici per no deixar entrar al Roses dins el partit. Amb una defensa molt intensa aconseguirien dur a terme el seu objectiu. Amb un Pau Soler molt actiu i sota una gran direcció de Xató aconseguirien al mint 5 marxar de 20 punts, 44 a 24. Els de altempodanesos  tornaven a la càrrega i retallaven la diferència als 15, però un rebot ofensiu de Quim que anotava i un triple d’Àlex Castelló, tancaven el quart 20 punts amunt pels blanc-roigs-negres. 

EN L’ÚLTIM PARCIAL DOMINI CLAR DEL ROSES

Els bisbalencs que fins aquell moment havien encaixat 31 punts en 30 minuts de joc no sabien llegir la sortida dels visitants en l’últim quart. Els de Roses corrien una vegada i una altra atacant el pobre balanç defensiu dels bisbalencs, que a més no trobaven bones opcions en atac. Els visitants anaven retallant poc a poc les diferències, però just quan les reduïen per sota la barrera psicològica dels 10 punts, primer Àlex Castelló i després Pau Soler anotaven des de més enllà dels 6,25m. Amb aquests triples els locals refermaven la victòria però no podien maquillar la mala imatge en l’últim quart.

PAU SOLER I MARTÍ XIFRE, CLAUS

El jove júnior del Bisbal Bàsquet va tenir una brillant actuació, essent el jugador que trencava el partit. Soler, que entrava en la convocatòria per substituir al lesionat Joan Bassa (amb una estrebada a la cuixa), va arrossegar el seu equip cap a la intensitat defensiva amb la seva electricitat i anotava en el tercer  quart just quan l’equip més ho necessitava.

Martí Xifre, per la seva banda, realitzava un gran partit defensiu, i en l’últim quart, quan els locals feien aigües en el seu joc, capturava una vegada i una altra valuosíssims rebots ofensius que permetien al SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET recuperar la clama per jugar possessions més llargues.

LA PROPERA JORNADA VISTEN EL BESCANÓ

El proper partit que disputaran els bisbalencs serà a la pista del CB Bescanó (Dissabte a les 19:00h). La temporada passada els jugadors del Bisbal Bàsquet es van emportar un sever correctiu de la pista del Bescanó en un partit dominat completament per als bescanonins.

L’equip estarà a l’espera de l’evolució de la lesió de Joan Bassa. Bassa que que travessava per un gran estat de forma, va descansar dissabte per tal de no forçar en la seva lesió.

Leave a Reply

%d bloggers like this: