Dr. JEKYLL o Mr. HYDE?

CB SALT “B” 46 – SOL-GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 51

PARCIALS: (8-18) (18-12) – (3-13) (17-8)

 

TIRS LLIURES LOCALS: 16/28 (57,14%)

TRIPLES LOCALS: 3 (Bataller).

22 faltes, eleminades Suñer i Venzal.

TIRS LLIURES VISITANTS: 17/33 (51,5 %)

TRIPLES:

22 faltes, eleminada Punset.

Neus L.(3), Anna S. (2), Lídia T.(8), Aina G. (2) i Aramburu (3) cinc inicial – Sanjuan (20), Punset (4), Clara F., Marina P. (4), Pacreu i Ariadna F.

 

 

 Aquesta és la pregunta que les noies del Bisbal Bàsquet s’han de fer: amb quina de les dues cares mostrades es queden? El resultat final no reflexa la tònica general del partit.

MÀXIMA MOTIVACIÓ INICIAL

Unes instal·lacions idònies per disputar un partit de bàsquet, donaven de bon principi un plus de motivació extra a les bisbalenques, que sortirien mostrant una superioritat davant el conjunt local. Les bisbalenques marcaven el ritme del partit llegint molt bé com atacar la defensa individual plantejada per les saltenques. A més, es treia profit de les jugades d’estratègia amb una Mireia Sanjuan molt encertada i una atenta Alba Aramburu. Amb un parcial de 8-18 s’arribava al final del primer quart.

El segon quart va ser més disputat, les saltenques aprofitarien a la perfecció la seva millor arma: el joc exterior. A la xerrada prèvia al partit, ja es va advertir que per treure un bon resultat a la pista del Salt calia dominar el rebot, cosa que no es va fer en tot el partit, i sobretot evitar llançaments còmodes del conjunt local.

Gran feina d'equip d'Aina Gasull

Els últims dos minuts, un parcial de 5-0 apropaven les saltenques a quatre punts . Final del segon quart (26-30).

APAREIX EL DR. JEKYLL AL TERCER QUART

Durant aquest quart les bisbalenques mostraven la seva millor cara: intensitat defensiva i elaboració en atac davant les diferents defenses plantejades pel conjunt local.

S’iniciava amb un atac d’equip ben el·laborat i amb una acció de 2+1 de Lídia Torroella, que aplicava una de les consignes demanades pel tècnic abans del partit: agressivitat en les penetracions a cistella. En termes generals, l’equip va saber desenvolupar el seu joc traient profit dels sistemes i dominant el ritme del partit i marcador. Final del tercer quart (29-43). Cal destacar l’actuació i aportació defensiva d’Aina Gasull, jugadora que sumava i pujava al carro que ens ha de portar al camí correcte. El seu tècnic la va recompensar amb minuts a pista.

Bones sensacions a l’inici de l’últim quart. Tot i haver fallat més d’una dotzena de finalitzacions i accions sota cistella, les bisbalenques arribarien a la màxima diferència de 18 punts  amb un marcador de 29-47 a falta de 7 minuts.

MR. HYDE FINALITZA EL PARTIT

Per a sorpresa de molts, l’equip que fins aquests moments dominava el partit i del qual s’esperava un desenllaç còmode i tranquil, s’enfonsava ens els seus propis errors.  L’equip perdria la pilota en quatre atacs consecutius, això sumat al pèssim percentatge en els tirs lliures, col·lapsava les bisbalenques. Les saltenques que els darrers cinc minuts farien un parcial de 15-2, van estar a punt d’enfonsar l’equip visitant. El conjunt local va tenir moltes facilitats pel seu llançament exterior (3 triples consecutius de Bataller), tampoc els hi va tremolar el canell des de la línia de tirs lliures.

La diferència de 18 punts no va ser suficient per tenir un desenllaç plàcid

A valorar l’actuació de l’equip durant els primers 30 minuts, on va mostrar la seva millor versió: competitivitat i ganes de millorar. Fet que ens aporta la motivació necessària per encarar els partits que queden  per disputar i la opció a jugar un paper important a la lliga. Menció especial per a Mireia Sanjuan, que tot i no trobar-se en les millors condicions físiques va tenir uns registres altíssims, sobretot pel que fa a recuperacions i rebots. Sanjuan va aportar la velocitat i qualitat necessària a l’atac bisbalenc.

Aspectes a millorar: el baix percentatge en tirs lliures, tot i el temps dedicat als entrenaments. Les llacunes defensives i el poc domini del rebot defensiu. Abús excessiu del bot, fet que alentia el joc bisbalenc. Però sobretot, un fet que està martiritzant l’equip: la quantitat d’accions fallades sota cistella i en aquest cas, els setze tirs lliures errats. Sinó s’hagués abaixat els braços abans d’hora i aquests percentatges fossin més encertats, en aquests moments s’estaria parlant d’un altre resultat molt més ampli.

L’equip disputarà dissabte vinent en l’horari habitual, el seu últim partit davant del Nou Caulès, abans de les dues setmanes de descans que caldrà aprofitar al màxim per polir detalls.

 

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: