VICTÒRIA TRASBALSADA

SOL-GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 54 BC LLAGOSTERA “B” 29

PARCIALS: (12-6) (22-10) – (5-5) (15-8 )

TIRS LLIURES LOCALS: 8/18 (44,4%)

TRIPLES LOCALS:4 Lídia T.(3) i Neus L.(1)

22 faltes, cap eliminada.

TIRS LLIURES VISITANTS: 6/16 (37,5%)

TRIPLES VISITANTS: 0

18 faltes, eliminada Rosell

Neus L.(3),Aramburu (12),Sanjuan (9),Aina G.(2) i Punset (2) – cinc inicial– Anna S. (4), Lídia T.(14),Clara F.(4), Marina P.(2), Ariadna F. Pacreu i Paula F.

El sènior femení sumava dissabte la seva dotzena victòria de la temporada en un partit marcat per un excés de nerviosisme local. Les noies del Bisbal Bàsquet sortien amb molta intensitat i marcaven diferències en les primeres accions aprofitant la velocitat en les transicions. Parcial de (8-0) els primers 5 minuts.

Les de Llagostera intentaven intimidar amb les seves pívots que van tenir moltes facilitats per rebre pilotes interiors, (12-6) final primer quart.

Imatge d'arxiu: partit 2a jornada de la 1a volta

Desqualificant al tècnic visitant

Al minut 2 del segon quart, el tècnic visitant va ser expulsat per l’arbitre (doble tècnica), en una decisió un pèl rigorosa que l’enviaria a la grada per a la resta del partit. Això va passar factura a les visitants que rebrien un parcial de (10-0) amb una gran Alba Aramburu que d’alguna manera es treia l’espina clavada en les finalitzacions a cistella. Les visitants anaven utilitzant diferents defenses alternatives que posava a prova al conjunt local. Amb un joc força pràctic de les bisbalenques, s’arribaria a la mitja part amb un resultat que gairebé sentenciava el partit (34-16).

Nerviosisme generalitzat dels dos conjunts al 3r quart

La desqualificant al tècnic visitant va martiritzar a les de Llagostera. Pel que fa al conjunt local, fets distorsionadors provocarien un excés de nerviosisme i un ambient enrarerit que patirien la majoria de membres de l’equip i es reflexaria a pista amb un joc molt espès i un parcial de (5-5).

Encert en el tir exterior

A l’últim quart s’intentava arreglar la imatge de l’equip, que amb paciència aconseguiria la serenor necessària per treballar millor els conceptes ofensius.

Com aspectes més positius cal destacar la confiança d’algunes jugadores en els finalitzacions que d’alguna manera els hi estava provocant un cert neguit. En molts moments es  va treballar amb força intensitat defensiva fet que provocava diverses recuperacions que Clara F. va saber aprofitar per assistir a les companyes.

En quant als conceptes ofensius contra zona les jugadores exteriors estant tenint la confiança necessària per afrontar aquest tipus de defensa. Lídia Torroella que es troba en dinàmica positiva, aconseguia anotar 14 punts. D’altres com Punset van tenir moltes opcions clares de tir i no les aprofitava com l’hi demanava el seu tècnic.

Com aspectes a millorar: el percentatge tant baix en tirs lliures dels darrers partits (cal més concentració). El rebot defensiu, que no es va dominar suficientment i tenir molta més paciència davant defenses zonals. Sobretot quan l’equip gaudia de diferències de més de 15 punts.

Aramburu, la jove i constant jugadora està tenint molt protagonisme

Caldrà recuperar a jugadores com Anna Sierra que dissabte es va veure superada pel nerviosisme en atac i el neguit des de la línia de 4,60. Sierra, que sens dubte és una peça clau dins l’equip, ha de tenir més confiança amb ella mateixa i tornar als seus registres habituals.

Dissabte vinent visita a la pista del CB Salt “B” a les 19:00 h. L’equip intentarà treure un bon resultat d’un pavelló mític del bàsquet gironí.

Leave a Reply

%d bloggers like this: