Casal durant la setmana blanca

El Bisbal Bàsquet organitza un campus-casal durant la Setmana Blanca de febrer

Del 28 de febrer al 4 de març els escolars gaudirant de la “famosa setmana de febrer”. Faran vacances escolars i això ha provoca molts de maldecaps de moltíssimes famílies que no saben ni poden organitzar-se per atendre els seus fills al llarg d’aquests dies. La controvertida setmana, que sembla ser que finalment només es durà a terme aquest curs, s’omplirà d’activitats organitzades per les AMPA, escoles, o entitats de lleure.

Des del club es va plantejar la possibilitat d’oferir a tots els nens i nenes que vulguin provar el nostre esport un Campus-casal que es durà a terme al llarg d’aquests dies. El Casal, amb la mateixa filosofia que el que realitzem al llarg del mes de juliol és obert a tohom, jugui a bàsquet o no i tindrà una organització molt se

Cartell del casal del mes de febrermblant. Alba Punset, llicenciada en INEFC, serà la coordinadora d'aquest casal.

 

Tríptic d’inscripció del casal (full 1)
Tríptic d’inscripció del casal (full 2)

Leave a Reply

%d bloggers like this: