COMENCEN LA SEGONA VOLTA AMB BON PEU

BC TORROELLA 53 – SOL-GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 66

PARCIALS: (15-13) (15-15) – (14-20) (9-18)

TIRS LLIURES LOCALS: 13/20 (65%)

TRIPLES LOCALS: 6 Teixidor 3, Díaz 2 i Resta 1.

24 faltes (cap eliminada).

TIRS LLIURES VISITANTS: 10/23 (43,48%)

TRIPLES VISITANTS: 4 Sanjuan 1,Lídia T.2 i Anna S. 1.

16 faltes (cap eliminada).

Neus L., Sanjuan (17),Aramburu (7), Lídia T.(10), Punset (13) – cinc inicial – Anna S. (6), Clara F.(2), Pacreu (2), Paula F.(1), Marina P.(5),Aina G. i Clara B. (2).

El CB Torroella no va posar les coses gens fàcils a les noies del Bisbal Bàsquet en el derbi baixempordanès de dissabte.

Durant el primer quart la igualtat al marcador va ser la nota dominant, tot i que les locals van sortir més ficades dins el partit i amb un xic més d’intensitat. Es notava que hi havien ganes de jugar aquest partit. Les locals aconseguien anotar 2 triples durant els primers minuts, fet que va donar molta confiança al seu joc exterior. Pel que fa a les bisbalenques no s’acabaven de sentir còmodes dins el partit, però mica en mica van anar entrant-hi. Fins a 6 jugadores del conjunt visitant aconseguien anotar, Pacreu tancava el marcador del primer quart amb la mínima diferència (15-13).

Sanjuan ocupava la posició de base, fet que no havia passat durant aquesta temporada, així d’aquesta manera s’oxigenava a Neus Lafont i li donava més llibertat alhora d’organitzar l’atac. Novament i com ja comença a ser un fet habitual cada cap de setmana, les bisbalenques van haver de lluitar contra una defensa zonal, aquest cop una 3-2 durant gairebé els 40 minuts.

MILLOREN NOTABLAMENT L’ELABORACIÓ EN ATAC

El conjunt local va creure en la seva defensa, ja que durant molts atacs les bisbalenques no l’aconseguien superar o tenien problemes per atacar-la. Aquest fet va provocar molta confiança a l’equip local que, liderades per Teixidor, aconseguien diferències de 5 punts durant molts minuts. El joc exterior local funcionava i anotaven amb facilitat, en part degut a l’excessiva permissivitat de la defensa bisbalenca davant el tir exterior. Per la seva banda les bisbalenques intentaven córrer al contraatac i en atac estàtic aconseguirien elaborar prou bé els conceptes treballats, sobretot quan es tenia paciència. Es va aconseguir moure força bé la pilota, tot i que cal donar-li un xic més de velocitat en la circulació. També es va saber seleccionar el tir i per segona setmana consecutiva Lídia Torroella, que va anotar 2 triples consecutius, tornava a ficar dins el partit a les bisbalenques que s’avançarien al marcador per primera vegada i així es mantindria fins al final de partit.

Durant l’últim quart es va veure la millor versió de l’equip. Es va intensificar la defensa que provocava sortides al contraatac i els atacs van ser molt més treballats i elaborats, fet que va conduir a realitzar jugades molt vistoses que encoratjaven a les bisbalenques. Sanjuan tornava a demostrar la seva polivalència. Durant la primera part es movia i aconseguia anotar des de posicions exteriors (triple inclòs), i durant la segona  destrossava la defensa local amb el joc interior, sobretot a l’últim quart.

màxima igualtat al marcador gairebé durant tot el partit

Un fet clau de l’últim quart va ser les quatre recuperacions consecutives d’Alba Punset, que aconseguia tallar una i altra vegada l’atac local. Fet que donava a la Bisbal vuit atacs consecutius que l’equip va saber aprofitar per poder augmentar la diferència al marcador.

Menció especial per a dues joves jugadores: Alba Aramburu i Clara Ferrer que no estant tenint la sort que es mereixen per la seva actitud, rendiment i treball durant entrenaments i partits. De ben segur que si segueixen amb aquesta línia d’implicació i actitud (tot un exemple per la resta de l’equip) veuran recompensat el seu treball.

 

DEBUT DE LA JÚNIOR CLARA BUSTAMANTE

Clara Bustamante instants abans de l'escalfament

La jove júnior de primer any va debutar dissabte amb el primer equip femení del Bisbal Bàsquet. Clara Bustamante i Magalí Adarnius participen en els entrenaments del sènior femení i totes dues han vist recompensat el seu treball i actitud.

La idea era donar-li més minuts, però el partit es va complicar més del que es preveia. Clara va entrar als darrers minuts anotant després de finalitzar una sortida al contraatac.

Les dues joves jugadores aniran entrant gradualment a les convocatòries del primer equip.

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: