Enquesta internet i web

Des d’on segueixes les notícies de la web del Bisbal Bàsquet?

Ben aviat farà un any dels inicis del nou lloc web del CE Bisbal Bàsquet. Molts han estat els esforços per engegar-la i tirar-la endavant. Però aquests esforços s’han vist més que recompensats pel gran seguiment que està tenint el blog del club.

Una de les principals prioritats dels promotors de la web era enllaçar-la amb les principals xarxes socials, especialment facebook, on la gran majoria de jugadors hi són presents i en van fer el seguiment i la interacció. L’altre gran objectiu era que, aquelles persones que no disposen de perfil a facebook, però en canvi, utilitzen regularment el correu electrònic; es donessin d’alta on-line a la subscripció a les notícies de la web (possibilitat que s’ofereix a la pàcina d’inici). Aquest segon objectiu no ha tingut massa acceptació.

A més el CE Bisbal Bàsquet també disposa de twitter on s’hi publiquen els enllaços de les notícies. Altres persones, a les quals estem molt agraïts ens han guardat a les seves pàgines preferides i ens segueixen regularment. Però és el gegant Google qui dón l’altra gran part de les entrades a la nostra web, a través de molts diferents tipus de búsquedes.

Per això, des de la web volem preguntar-vos als seguidors habituals i als no tant habituals quin és el vostre “camí d’accés ” a la web del club. Us preguem que contesteu l’enquesta que trobareu aquí sota i que d’aquí uns dies quedarà fixada a la barra lateral de la web. Moltes gràcies.

Una resposta a «Enquesta internet i web»

  1. Ara a través de facebook, i fins ara per un company! Endavant l’esport a La Bisbal! Sort en tenim de la gent que no llença la tovallola i continúa!

Leave a Reply

%d bloggers like this: