EL SOTS-25 OBTÉ UNA VICTÒRIA PLÀCIDA A TOSSA

Jordi Lladó (18), Quim Salvà (10), David Encinas (14), Vives (6) i Eudald (9) – Yepes (5), Bassa (6), Xifre (2) i Farreras (5).

Tirs lliures: 5/9

Triples: 5. 2 d’Encinas,  1 de Farreras, 1 de Yepes i 1 de Lladó.

Faltes: 15 faltes. Cap eliminat.

COMENCEN LA 2a VOLTA AMB UNA VICTÒRIA ÀMPLIA A DOMICILI

El Sots-25 del SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET visitava ahir la pista de l’UA TOSSA, cuer de la categoria. Els bisbalencs que van donar descans a Genís Castillo i Àlex Castelló, van començar molt forts el partit per obrir ràpidament escletxa en el marcador. Jordi lladó i David Encinas assumien el protagonisme i secundats per Quim Salvà, a través d’una bona intensitat aconseguien desmarcar-se al primer quart amb un contundent de 7 a 24.

Al 2n quart els bisbalencs es relaxaven una mica i el Tossa millorava en les seves accions ofensives i es produïa un intercanvi de cistelles. Al descans els visitants dominaven per 21 punts de diferència, 19 a 40.

Els blanc-roigs-negres es reactivaven en el 3r quart i sentenciaven el partit amb un altre contundent parcial de 12 a 26, mostrant un bon joc de conjunt. Als últims deu minuts van ser un tràmit, per acabar el partit amb un resultat final de 42 a 82. Al final del partit els jugadors del Sots-25 celebraven amb un bon dinar d’arròs el gran cap de setmana basquetbolístic dels séniors del SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET.

Leave a Reply

%d bloggers like this: