CANVIS EN LES DESIGNACIONS DELS AUXILIARS DE TAULA

La setmana passada la Junta Directiva del club i la Lídia Torroella, encarregada de les designacions dels auxilars de taula del CE Bisbal Bàsquet estudiaven com millorar les designacions de les persones encarregades de fer les actes dels partits i de portar el cronòmetre. Un cop fet l’anàlisi, aquesta setmana ja engeguem la nova modalitat de designació, que serà a través de la publicació a la web del club, els dimarts, de les diferents designacions pels partits del cap de setmana. En una pestanya a la barra lateral de la web, a sota de la dels partits de la setmana; es podrà consultar el dia i hora i la tasca a realitzar. En els primers mesos es comunicarà via mail als designats la fulla setmanal de partits i horaris.

A més es va acordar que les rotacions de les persones que faran les taules procuraran implicar a totes les persones que tenen la corresponent llicència i no sobrecarregar als col·laboradors habituals. El club recordarà a través dels entrenadors que la compareixença en la realització de les tasques d’auxiliar de taula és obligatòria i que només es canviaran per causes de força major amb l’autorització expressa del President del club i es que l’incompliment de la designació pot provocar la suspensió d’1 a 3 partits per part del jugador o jugadora que es negui a fer la taula, no es presenti o arribi tard.


Esperem que, amb la bona predisposició de tots plegats aquesta millora, repercuteixi en el bon funcionament general del club i dels partits que els equips del Bisbal Bàsquet juga com a local, així com millori també la formació esportiva dels jugadors al conèixer en primera persona una altra de les activitats indispensables per dur a terme un encontre de bàsquet.

Leave a Reply

%d bloggers like this: