Els veterans es reuniran demà per crear una secció estable

Demà dijous 20 de gener, a les 20;30h, a les oficines del club, els veterans amb ganes de reactivar la seva activitat basquetbolística es reuniran amb membres de la Junta Directiva per tal d’impulsar la creació d’una secció estable de veterans del Bisbal Bàsquet.

Moltes exjugadors de bàsquet bisbalenc han fet arribar individualment l’interès per generar trobades setmanals per entrenar en forma de partidets que els permeti mantenir un estat de forma tot practicant el seu esport preferit. Des del club, també fa temps que es veu amb molts bons ulls de crar una secció de veterans, que de ben segur reactivarà l’activitat social del club.

Per aquest motiu, els jugadors que van participar en el Memorial Jordi Sabater (una trobada anual dels veterans), van rebre de mans del club una carta amb la corresponent convocatòria en aquesta reunió.

Els principals esculls que trobaran les dues parts per poder crear la secció de veterans seran la designació d’un dels jugadors veterans com a coordinador de la secció i quadrar el dia i hora d’activitat setmanal a les col·lapsades instal·lacions esportives bisbalenques.

Animem des d’aquesta web a que feu màxima difusió d’aquesta reunió entre tots els coneguts que sabeu que els interessaria participar en aquesta secció. Els únics requisits són tenir més de 30 anys i no disposar de llicència federativa vigent.

Leave a Reply

%d bloggers like this: